Hava Durumu

Kilitlenen trafiğin tek anahtarı sinyalizasyon

Yazının Giriş Tarihi: 28.03.2017 04:57
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.03.2017 04:57

"Bizler, Millet Mahallesi, Derya Caddesi sakinleriyiz.
Caddemizin başında yeni açılan bulvarın kavşağı ile ilgili sıkıntımız var. Gerekli önlemler alınmazsa bu sıkıntılar artarak devam edebilir.
Sorunumuz şudur:

Mobese Merkezi'nin bulunduğu bu kavşakta iki-üç gunde bir çoğunlukla akşamları saat 16.oo - 20.00 arası bazen de gün içinde rast- gele saatlerde fotoğrafta görüldüğü gibi trafik devamlı kilitleniyor..
Bu kavşağın bulunduğu noktanın 100 - 200 metre kadar ilerisinde trafik ışıkları olmasına rağmen bu kavşakta bir trafik sinyalizasyon lambaları bulunmamaktadır.
Bu da en küçük bir kazada ya da sorumsuz sürücüler yüzünden akan trafiği olumsuz yönde etkilemekte, trafiği kilitlemektedir.

Belirttiğimiz kavşaktaki sorunun çözülmesi için sayın yetkilileri trafik ışıklarını burada bir an önce devreye sokmaları konusunda göreve çağırıyorum.
Saygılarımla.."
Doğan ÇİÇEK

Mezarlık sıkıntısı bitti ama önemli uyarılar var

"Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Gemlik'in Hamidiye Mahallesi'nde kamulaştırılan alanın mezarlığa dönüştürülmesiyle ilçenin en önemli sıkıntılarından biri de çözüme kavuşurken, kamulaştırma ve düzenleme çalışmaları süren yeni mezarlık alanında defin işlemleri de başladı..

Ancak, okurum Sn.Gökhan Tezgelir'den bu konuda bazı önemli uyarılar var. Hepsini fotoğraflayıp belgeleyen Tezgelir, Gemlik Belediye Mezarlığı'nda üzüntüyle karşılaştığı bazı konuları gazetemiz köşesinden yetkililerle paylaşmak istediğini vurguluyor. (Gönderilen fotolarda sorunları yansıtan açıklama yazıları da var.)

Tezgelir, "Eski mezarlığın yanına yapılan yeni mezarlığın hali kaderine terk edilmiş havası vardı; Oysa bugünlerde Büyükşehir Belediyesi tarafından Gemlik halkına sunulmuş yeni mezarlık için övünmüştük.. Ki eskisinin halini görünceye kadar bu konuda uzmanların konu ile ilgilenmelerini sağlayabilirseniz çok memnuniyet duyarım. Saygılarımla" diyor.
Gökhan TEZGELİR

Mihraplı Park'ta temizlik çalışması

"Mihraplı Parkı'nın muhteşem güzelliğine yerlere atılan çöpler gölge düşürüyor. Parkların temizliği ancak tüm halkın duyarlılığı ile sağlanabilir.
Aslında Mihraplı Park devamlı temizleniyor görevlilerce. Sürekli temizlenen park sabah erken saatlerde çok daha güzel. Çünkü atıklara rastlayabilme olanağı da çok çok az.
Birkaç kendini bilmezin herkesi karalayamayacağını ama gene de yapılmaması gerektiğini ve herkesin istisnasız temizliğe dikkat etmesini ve yerlere çöp ve kuruyemiş kabukları atmaması gerektiğini bir kez daha gazetenizdeki köşenizden anımsatmak istiyorum. Özellikle de yerlere çekirdek kabuğu atanların kulakları çınlasın. Hiç mi vicdanlar sızlamıyor acaba?.
Atilla ILGAZ

'Uzun ince bir yoldayım..."

"Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü Türk Halk Müziği bölümü trafından konuk sanatçı Muzaffer Ertürk'ün katılımıyla bu gece Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Orhangazi Salonu'nda 'Uzun ince bir yoldayım.. / Aşık Veysel'i Anma" etkinliği düzenlenecek.
Konser; saat 20.00'de başlayacak.

Ödül töreni ve sesli şiir antolojisi...

Bugün akşam üzeri saat 18.00'de Nilüfer ilçesindeki Nazım Hikmet Kültür Evi'nde ilginç bir sanat etkinliği gerçekleştirilecek. Mehmet H.Doğan Ödül töreninin ardından 'Sesli Şiir Antolojisi' şiirseverler tarafından merakla bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.