Hava Durumu

İki katlı gezi otobüsü tehlikeler yaratıyor!..

Yazının Giriş Tarihi: 14.11.2017 07:37
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.11.2017 07:37

Siz değerli okurlarımdan uzun zamandan bu yana bir türlü çözümlenemeyen ve kendi kaderlerine terk edilen konulardaki talepleri için yeniden yoğun şekilde e-postalar alıyorum.
İşte bunlardan biri daha. Özetliyorum;
"Büyükşehir Belediyesi'nin yeni Başkanlığı yönetimden önemli beklentilerimiz var. Çözülemeyen onlarca basit sorun için bilimsel ve pozitif çözümler büyük bir umutla bekleniyor.
Devamlı okurlarınız arasındayım. Köşemizde daha önceki tarihlerde çok kez yayınlandı. Tophane Saltanat Kapısı yakınlarındaki ve 2.Osman Gazi Caddesi üzerindeki trafik ışıkları dibine Osmangazi Belediyesi'nin iki katlı gezi otobüsü, yaya kaldırımı ve trafik sinyalizasyon lambalarını kapatacak şekilde park ediliyor..

Bu nedenle hem yaya hem de sürücüler için yaşanan olumsuzluklara işaret edilirken tam yaya geçidi üzerine araç park edilmemesi ve yayalara bir parça saygı gösterilmesi için uyarılar yapılmıştı..
Bu konuda bir türlü gelişme olmadı. Umarım Büyükşehir Belediyesi yeni Başkanı Sayın Alinur Aktaş bu konuya el atar ve Osmangazi Belediyesi'nin duyarsız kaldığı ve tehlikeler yaşanan bu soruna Büyükşehir ekiplerini yönlendirerek ivedi bir çözüm sağlanabilir..
Saygılarımı sunarım." Adının açıklanmasını istemeyen bölge sakini bir okur

Boş arazi temizletilmeli

"Nilüfer İlçesi Özlüce Mahallesi'ndeki Bursaspor Tesisleri'nin ve Emniyet Kriminal Laboratuvar Müdürlüğü'nün yanında yaklaşık 30 X 20 dönümlük boş bir arazi var..
Belirttiğimiz arazinin içi beton kalıntıları, çöp ve yabani bitkilerle sanki bir dağ başı görüntüsü veriyor..
Geceleri ise buraya bazı vatandaşlar araçlarıyla gelip içki içiyorlar. Söz konusu araziler bir an önce değerlendirilse bu kötü manzaralar da ortadan kalkarken bölge yeni tesisler kazanır. Örneğin, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, parklar ve bunun gibi.. Dikkatlere sunarız." Bölge sakinleri

O direk değişecek

"Köşenizde yayınlanan ve bir okurunuzun yansıttığı sorun hizmet alanımızdadır ve incelenmiştir.
Yapılan inceleme neticesinde, söz konusu direk çalışma programımız içerisinde ve değişimi sağlanacaktır.
Değerli müşterilerimiz, şirketimizle ilgili her türlü istek, öneri ve düşünceleri için bize 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren 186 numaralı çağrı merkezimiz, akıllı telefonlarda kullanılan mobil uygulamamız veya halklailiskiler@uedas.com.tr adresimize e-posta göndererek ulaşabilirler. Onları dinliyor olacağız.
Bilgilerinize sunar, mutlu günler dileriz.
Saygılarımızla.." ULUDAĞ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. Kurumsal İletişim Müdürlüğü

Alo, burası Yıldırım

ÇIKMAZ SOKAK:- "18/10/2017 tarihli gazetenizdeki köşenizde yayınladığınız 'Çıkmaz Sokağımız Çamur Sokak Oldu' başlıklı, Bağlaraltı Mahallesi A/117.Sokak'ta bir süre önce yapılan bir çalışmadan dolayı sokağın yağmur yağdığında çamur içinde kaldığını ifade eden okurunuzun şikayet yazısı incelenmiştir.
Belediyemiz Fen İşleri Müd. ekiplerince şikayet konusu adreste gerekli çalışma yapılmıştır.
Bilgilerinize sunarız." Yıldırım Bld. Basın Halkla İlşk. Müd.

Alo,burası Osmangazi

GİYSİ KUMBARASI:- "Gazetenizin 24.10.2017 tarihli sayısındaki köşenizde 'Bir Lokma Bir Hırka' başlıklı bir şikayet yayınlandı.
Yazıda bahsedilen adresteki giysi kumbarası yenisi ile değiştirilmiştir.

PARK BÜYÜKŞEHİR'İN:- "24.10.2017 tarihli köşenizde 'Osmangazi Belediyesi'nin Dikkatine' başlıklı okur yakınmasında Hürriyet Mah. Çarşamba Pazarı yanındaki parktaki olumsuzluklara yer verilmişti. Park, Büyükşehir Bld.'mizin sorumluluğundadır.
Konulara duyarlı okurlarınıza ve bunları bize ilettiğiniz için size teşekkür eder, esenlikler dileriz." Osmangazi Bld.Basın ve Halkla İlişkiler Müd.

Kadırımımız çöplük gibi

"Tayyareci Mehmet Ali Cad.'ndeki bir marketin yarattığı çevre kirliliğine çözüm getirilmesini çevre sakinleri olarak istiyoruz.

Böyle güzel bir caddede her gün kaldırım marketin attığı boş ambalaj kutuları ve çöplerle doluyor." Haber Hattı

TEŞEKKÜR PANOSU

Nihayet asfalt!..

"Geçen hafta içinde gazetenizdeki köşenizden ilgililerin dikkatini çekip talep ettiğim Nilüfer Küçük Sanayi Kavşağı'ndaki asfalt çalışma işleri geçen cuma nihayet bitirilebildi.
Gazetenize, size ve hem de sorunu dikkate alan ilgililere açık teşekkürlerimi sunarım." Oğuz GÜREN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.