Hava Durumu

Güzel tepe kelleşmesin

Yazının Giriş Tarihi: 20.06.2019 08:16
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.06.2019 08:16

Mihraplı Parkımız'ın tam karşısındaki tepede yaklaşık iki yıldan bu yana göstere göstere ağaç kesimi yavaş yavaş devam ediyor.
Bölgede Adrenalin Park yapıldığını işitmiştim.
Oysa Mihraplı Park içinde boş bir alan vardı. Bunca ağaç kesilmesine gerek yoktu. Şimdilerde bu tepe hızla ağaçsızlaşıyor.
Konunun gündeme taşınması gerektiğine inanıyorum. Yoksa o tepe bu gidişle komple tıraşlanacak, kel bir hal gelecek. Geçtiğimiz yıllarda örneğin 2015'te yemyeşilken adeta tepe yapılaşmaya açıldi. Korkum; ilgili tepelerin Atatürk Kent Ormanı BURFAŞ tesisleri civarında olduğu gibi komple tahrip edilebilecek olması. İnşallah olmaz!.
Sorun; dilerim gündeme taşınır. Masum ağaçlara ve çevremizdeki azalan yeşil örtüye sahip çıkmamızın en erdemli vatandaşlık görevimiz olduğuna inanıyorum.
Saygılarımla.." - Adının açıklanmasını istemeyen bir okur

ASLI SOKAK'TA BİR TEHLİKE

"Nilüfer ilçemizdeki Çamlıca bölgesi sakinleri olarak Aslı Sokak'tan aracımızla gelip geçerken yol üzerinde oluşan derin çukur bizlere tehlikeler yaratıyor. Asfalt zemindeki derin çukur bir türlü onarılamadı..
Ricalarımızla bu olumsuzluğun giderilmesini bekliyor peşin teşekkürler ediyoruz." Murat S. ÖZTÜRK

BUTON TAKILDI SORUN BİTTİ

"22 Haziran 2019 tarihli köşenizde fotosuyla yayınlanan bir uyarı yazımda Ördekli Hamam Kültür Merkezi ilerisindeki yaya geçit butonunun kırık olduğu için gerekli işlevi görmediğini bu yüzden de karşıdan karşıya geçmek isteyen yayaların büyük bir tehlike içinde olduğunu belirtmiştim. Bu uyarım üzerine ilgililer gerekli onarımı yapmış ve buton takmışlar. Böylece yaya geçidinde bir sorun kalmadı. Size, gazetenize ve sayın ilgililere teşekkürler ederim." K.B

ALO, BURASI UEDAŞ

O DİREK TELEKOM'UN:- "13.6.2019 köşenizdeki 'Bu direk her an yıkılabilir' başlıklı okur şikayet yazısında söz edilen yazı üzerine yerinde yapılan incelemelerde bu direğin Telekom'a ait olduğu anlaşılmış olup, konunun yetkili kurumla görüşülmesi gerekmektedir.
Okurlarınızın talep ve uyarılarını bize ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Okurlarınızın bilgisine sunarız. Saygılarımızla." UEDAŞ Kurumsal İletişim Müd.

ALO, BURASI NİLÜFER

YAVUZ ÜSKALKAN'A:- "16.6.2019 köşenizdeki 'Konak Caddesi'nde üzücü bir durum' başlıklı okurunuz Yavuz Üskalkan' yazısı üzerine gereken inceleme yapılmıştır. Buradaki otobüs durakları ve Nilüfer'deki tüm otobüs durakları, durak cepleri ve cep çizgileri Nilüfer Bld.'nin değil, BURULAŞ'ın yetki ve sorumluluğundadır. Bilginize sunarız." Nilüfer Bld. Basın Bürosu

ALO, BURASI BÜYÜKŞEHİR

KONU, İLGİLİ BELEDİYENİN:- "28.5.2019 köşenizde yayınlanan "Yollarda göçük mazgallar var" başlıklı okur uyarısı ilgili birimlerimizce incelenmiştir. Yazıda; "Dikkaldırım Cad.'nde bölgesel asfaltlama çalışması yapıldı. Fakat mazgallar yine asfaltla sıfır düzeyde değil" denilmektedir. Asfalt bozukluğuna istinaden BUSKİ Genel Müd. asfalt ekiplerince gerekli kontroller yapılmış olup, konunun ilgili belediyece değerlendirilmesi gerektiği uygun görülmüştür. Bilginize sunar, iyi çalışmalar dileriz." Büyükşehir Bld. Basın Yayın Halkla İlşk. Daire Başkanlığı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.