Hava Durumu

Ev sahibi Başkan ve Genel Müdür

Yazının Giriş Tarihi: 31.12.2017 09:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 31.12.2017 09:02

Bu gece yeni bir yıla daha giriyoruz değerli okurlarım.
Tüm okurlarımın ve dostlarımın yeni yılını yürekten kutluyorum.
Sağlık, mutluluk, huzur ve barış dolu günlerde tüm aile bireylerinizle birlikte daha nice yıllara.
Yeni bir yıl nedeniyle bazı kurumlarda çalışanlar birlik ve berabirlik içinde yeni yılı önceden kutladılar.
Bunlardan biri Bursagaz'dı. Sadece çalışanlarıyla değil çalışanlarının aileleriyle 2018 bir kahvaltıda kutlanırken Genel Müdürü Markus Rapp; tüm çalışma arkadaşlarına örnek bir ev sahipliği yaptı.
"Başarımızın temelinde birlikteliğimizden aldığımız güç ve işimize olan tutkumuz var. Bizi biz yapan en güzel şeylerden biri koşullar ne olursa olsun, tıpkı bir aile gibi birbirimize sahip çıkabilmemiz ve zorluklara karşı birlikte göğüs gerebilmemiz" dedi
Kahvaltıda çocuklar için bir animasyona yer verildi ve hediye çekilişleri yapıldı..

(Fotoğrafta Genel Md.Rapp ve BURSAGAZ çalışanları bir arada)

Bir diğer kutlamayı da Nilüfer Bld. Bşk. Mustafa Bozbey ve eşi Seden Bozbey tüm çalışanlarla birlikte gerçekleştirdi.
Yapılan çekilişte de Özel Kalem Müd.'nden Yasemin Can ile Destek Hizmetleri Müd.'nden Alper Ataman cep telefonu kazanırken, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müd. görevlisi Seda Aksoy da televizyon kazandı. Büyük heyecanın yaşandığı çekilişte, farklı mağazalardan hediye çekleri, yemek takımları, çay takımları ve saat gibi hediyeler de çalışanlar için güzel bir yeni yıl armağanı oldu.

İlerleyen saatlerde tüm çalışanlarla Bşk. Bozbey, pistte yeni yılı vur patlasın çal oynasın hızlı bir çifte telliyle karşıladı. Tüm çalışanlara neşeleri, kazançları bol olsun. Dostluklar ve başarıları artsın diyorum..

Yılbaşı kabağı

Büyükşehir Bld.Bşk. Alinur Aktaş, geçenlerde konser veren ünlü türkücü Bedia Akartürk'e ilginç bir sürpriz yaptı ve sahnede yıllar önceki bir anısını anlatan Akartürk'e konser anında kocaman bir bal- kabağı hediye etti.
Ünlü sanatçı "o yıl bir hayranım benden 'Ormancı' türküsünü istemişti. Bilmiyordum, söyleyemedim. O da sahneye gönderdiği karpuzunu tekrar alıp gitti" dedi.
Bu anı üzerine Başkan Aktaş, hemen bir karpuz bulunup getirilmesini istedi.

Ancak kısa sürede karpuz bulunamayınca sanatçıya balkabağı hediye edildi.
Birden yanında balkabağını görüp şaşıran sanatçı türküsünü kesip başkana teşekkür ederken 'Bu sene yılbaşı kabağım Sayın Başkan'dan' demekten kendini alamadı.

Noel Baba'lı yılbaşı pastası

Bu gece yılbaşını sevdikleriyle evlerinde geçirmek isteyen becerikli hanımlara bir öneri.
Üzerinde Noel Baba figürleri olan ve yeni yıl süsleriyle bezeli şık bir yılbaşı pastasını masanıza getirdiğinizde konuklarınıza güzel ve unutulmaz bir sürpriz yapabilir ve gecenizi taçlandırabilirsiniz.
Hadi afiyet olsun.. Yeni yıl daha nice tatlılıklar getirsin.

Yeni çıkan bir kitap

'KARANLIK YILBAŞI ÖYKÜLERİ:

- Bursalı genç ve başarılı yazar, klasik gitar öğretmeni Kubilayhan Yalçın'ın ilginç öyküleri de bulunan 'Karanlık Yılbaşı Öyküleri' isimli kitap rahmetli Atilla İlhan'ın eserlerinin de yer aldığı Bilgi Yayınevi tarafından okurlarla buluşuyor..
Bursalı sanatçı Kubilayhan Yalçın'ın fantastik öykülerinden oluşan ilk kitabı '2453/ Alın Yazıcı' ve ikinci kitabı 'Ruh Kurtaran' geniş bir okur kitlesiyle buluşmuştu.

Bu kez çeşitli yazarların çok güzel ve ilginç öykülerinin yer aldığı kitap 'Karanlık Yılbaşı Öyküleri'nin geçen cuma Ankara'daki imza günü geniş bir ilgi gördü ve kitaba eser veren yazarlar okurlarıyla buluştular..

Biraz da gülelim

- "TV'deki İzdivaç programları yayınlanırken çok ilginç buluyordum. 70 yaşındaki adam "elektrik alamadım ben" deyince 'sen nefes aldığına dua et amca' demekten kendimi alamamıştım."
- "Bazen susmak en iyi cevaptır ama laf sokmak varken neden susayım?
- Eşofman takımı alacaktım.. Param yetmedi sadece altını aldım, üstü kalsın dedim. Havam oldu.
- Babam:; oğlum yeter artık Facebook dışında bir dünya daha var" deyince 'Vallahi mi? Linki yollasana deyiverdim!..' (Teşekkürler E.A)

Özlü sözler

- "- Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin karşındaki kişinin anlayabileceği kadardır." - Mevlana
- "Uzun bir yolculuk tek bir adımla başlar." - Konfüçyüs
- "Büyük fikirleri düşünenler bazen büyük hata da yapar." - Martin Heidegger
- "Kalbi kırdıktan sonra gelen özür, doyduktan sonra sofraya gelen tuz gibidir. İhtiyaç kalmaz." - Pablo Neruda (Derleyen Necip GÖREN'e teşekkürler)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.