Hava Durumu

Duvarda ölüm tehlikesi!

Yazının Giriş Tarihi: 05.10.2019 09:49
Yazının Güncellenme Tarihi: 05.10.2019 09:49

Eski Gemlik Yolu üzerinde oturan bir kısım sakinleriz.. Evden çıkıp işine giden insanlar ve okullarına gitmeye çalışan küçük yaştaki çocuklar büyük tehlike içindeler.
Çünkü bu cadde üzerinde bulunan ve oldukça eski bir fabrikanın yaya kaldırımları kenarında duvarının kesiştiği yerler oldukça geniş şekilde tamamen çatlamış ve ha yıkıldı-ha yıkılacak vaziyette tehlikeler saçarak öylece duruyor.
Bu yüzden oldukça kalabalık olan yaya trafiği de vızır vızır araç işleyen caddeye taşmakta ve burada da daha farklı tehlikeler yaşanılmaktadır.


Ölüm tehlikesi yaşatan bu durumla hangi belediyemiz ilgilenecekse bir an önce gelip inceleme yaparak tedbirleri alsın. Bile bile ölüme gitmeyelim..
Bekliyoruz!..

( OKUR HATTI)

NE MUTLU ONLARA!...

Yaşadığım bir rahatsızlık durumu nedeniyle 30 Eylül Pazartesi günü Anadolu Hastanesi, gastroenteroloji bölümüne başvurdum..
Hastaneye daha girerken tüm gövlilerin güler yüzlü davranışları ve yardımcı olmaları karşısında çok mutlu oldum.
Gerekli giriş işlemi sonrası ilgili birime tereddüt ve korkular içinde başvurduğumda da durum aynıydı.
Bu bölümde görevli gencecik ve güler yüzlü gastroenteroloji-iç hastalıkları uzmanı Sayın Dr. İrfan Uruç ve sek-reter Emel Atan, hemşire Merve Koşan, anestezist Zühal Araca ile stajyer hemşire Duygu Aydın örnek teşkil edecek duyarlılıkla gerekli çalışmaları adeta uzman bir takım oyunu ile gerçekleştirdiler.
Örnek teşkil etmesi için teşekkürlerimi sunuyor, başarılarının devamını diliyorum.
Saygılarımla."

Adının açıklanmasını istemeyen bir okur

ALO, BURASI BURULAŞ

35/E HAKKIDA:- "21 Eylül 2019 "Bursa Hakimiyet Gazetesi" Vatandaş Hattı köşesinde yayınlanan "35/E İçin Bir Talep" başlıklı okur talebine istinaden yazılan yanıttır:
Kani Konuş isimli vatandaşımızın yazısında bahsi geçen 35/E hattı ile ilgili talep için birimlerimize gerekli bilgiler aktarılmıştır.
Hat değişiklikleri ve hat eklemeleri Burulaş olarak bahsi geçen hatlarda yapılan fizibilite çalışmaları sonrasında yetki dahilindeki birime hat değişikliği için öneri yapılarak gerçekleşmektedir.
Bu hat için de aynı çalışma başlatılacak olup çalışma sonrası ortaya çıkan şartlar uygun ise gerekli aksiyon alınacaktır. Hassasiyetiniz için teşekkür eder iyi günler dileriz."

BURULAŞ Kurumsal İletişim

FRENLERİ YAPIŞTIRIN

"Yaya trafiği yoğun olan Şehreküstü Meydanı'ndaki BursaRay İstasyonu giriş merdivenleri basamağına yapıştırılan fren bantları büyük ölçüde kaybolup gitmiş.
Yağışlı havalar başlamadan frenlerin yenilenmesi gerek. Çünkü yağışlı havalarda bunlar yapışmıyor. Vatandaş yuvarlanmasın!."

Hamdi Ş. POLAT

BAĞLAM-BEYLİK SOKAKLARDAN

"Nilüfer, Çamlıca bölgesi, Bağlam ile Beylik sokakların birleşimindeki kesim son derece bozuk ve parke taşları da yerlerinden çıkıp dağıldığı için vatandaşlarımız için tehlike oluşturuyordu.
Köşenizden yaptığımız duyuru üzerine Belediyemiz de geçenlerde burada gerekli onarım çalışmaları yaparak sorunu tamamen giderdi.


Gönderdiğimiz fotoğrafta da bu net bir biçimde yansıyor. Belediyemize, gazeteniz ve size açık teşekkürlerimizi sunarız.
Saygılar."

Çevre sakinleri

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.