Hava Durumu

Duvar inşaatı durdu tehlikeler başladı!

Yazının Giriş Tarihi: 11.05.2018 07:28
Yazının Güncellenme Tarihi: 11.05.2018 07:28

"Osmangazi, Demirtaş bucağımızdaki Sakarya Mahallesi'nde, Pamukludere Caddesi üzerinde Osmangazi Belediyesi tarafından cadde kenarına yakın geçmişte bir inşaata ait istinat duvarı çalışmasına başlanmıştı.
Ama bu çalışma uzun süredir durdu. Nedense hiçbir çalışma da yapılmıyor.
Çalışmaların başlatılıp daha sonra da durdurulduğu alanda şimdi herhangi bir güvenlik önlemi yok, uyarı şeritleri de çekilmedi.
Bu durum, bölge sakini olan vatandaşlarımız için tehlikeler oluşturmaya başladı.
Belirttiğimiz yerde meydana gelebilecek bir takım olası tehlikelerin önlenmesi amacı ile acilen gerekli çalışmaların başlatılmasını veya uyarı amaçlı önlemlerin alınması gerekiyor.
Sayın yetkililerin dikkatlerine sunuyoruz.
Saygılarımızı sunarız.."
Çevre sakinlari adına Mümin DÜNDAR

Şehreküstü'nde ördekler (!) eksik
"Yaya trafiğinin en yoğun olduğu Şehreküstü (Fomara) Meydanı'nda bir süre önce yapılan yeni düzenlemede merdiven şeklindeki geniş setlerin bazılarının zemininde zamanla göçmeler meydana gelmiş..
Son şiddetli yağışlarda setlerdeki bu göçükler tamamen derin ve geniş halde su birikintisiyle doluyor.
Buradan geçenler farkında olmadan göl şeklindeki su birikintilerine basınca olanlar oluyor, her tarafımız sular içinde kalıyor.
Bunun nedeni ise setlere gereken eğim verilmeden yapılmış olması. Sular birikiyor. Bu itibarla göl şeklindeki setlerde ördekler(!) bile yüzdürülse olur yani!..
Onarımların yapılması ricasıyla."
Zeynep S.

Memleket Sevdalıları konseri bu gece
'Bursa Memleket Sevdalıları Derneği' korosu bu gece BAOB salonlarında beklenen konserini veriyor.
Şef Aydın Atalay yönetiminde uzun zamandan bu yana konsere hazırlanarak sahneye çıkacak olan solist, korist ve saz sanatçılarından memleket ve müzik sevdalıları güzel bir repertuvarla konuklarına müzik ziyafeti çekerken, Çekirge Mahallesi eski Muhtarı Mehmet Taşkeser de konserde merhum besteci Sadi Hoşses'in 'Seni, sesini, gözlerinin rengini unutabilsem' isimli hüzzam makamındaki şarkısını seslendirecek.
Konser saat, 20.30'da başlayacak.

Alo, burası Osmangazi
ASANSÖR YENİLENİYOR:
"Gazetenizin 26 Nisan 2018 tarihindeki köşenizde 'Asansörün tamiri bu kadar sürer mi?.' başlığıyla okurunuz Mehmet Aydın'ın şikayeti yer almıştı.
Söz konusu Çarşamba Pazarı'ndaki katlı otopark ve pazaryerimizdeki asansörlerde onarım değil, komple yenileme işlemi yapılıyor.
Bu tip asansörlerin siparişleri verildikten sonra teslim süreleri 5 ila 6 ay arasında değişmektedir.
İlgili ekiplerimizce, tesisteki asansörlerin bütün parçalarının tedariği yapılmış olup yeşil etiket ve ruhsat işlemlerinin tamamlanması bekleniyor. Sorun, en yakın sürede çözülecektir.
Duyarlı okurunuza ve konuyu bize ilettiğiniz için size teşekkür eder, esenlikler dileriz."
Osmangazi Bld. Basın Halkla İlşk. Müdürlüğü

TEŞEKKÜR PANOSU
Turkcell'denRamazan Bey'e
"Cep telefonumdaki bir olumsuzluk sonrası Sur Yapı Marka'da bulunan TURKCELL Bayii'ne başvurdum.
Buradaki görevli Ramazan Doğru isimli kardeşimiz güler yüz ve çok yakın ilgi gösterdi ve telefonumdaki olumsuzluğu hemen giderdi.
Gösterdiği yakın ilgi nedeniyle kendisine çok teşekkür ediyor ve işlerinde kolaylıklar ve başarılar diliyorum."
Neşe TORUN

'Masallarla büyüyorum'
Kent Meydanı Alışveriş Merkezi'nde çok ilginç bir sergi açıldı. Serginin kahramanları 28 minik ve birbirinden sevimli anasınıfı öğrencileri.
Faik Yılmazipek İlokulu'ndaki iki ayrı anasınıfında öğrenim gören 28 minik öğrenci, başarılı öğretmenleri Esra Karsaklı ve Hatice Özdemir'in yönlendirmeleriyle Nasrettin Hoca, Kel Oğlan, Kırmızı Başlıklı Kız, Kül Kedisi, Ağustos Böceği ile Karınca, Pinokyo, Sihirli Flüt, Pamuk Prenses ve 7 Cüceler, Fareli Köyün Kavalcısı, Tavşan ve Kaplumbağa, Rapunsel, Hansel ve Gratel masallarını yaptıkları tablolarında yansıtan öğrencilerin 'Masallarla Büyüyorum' temalı eserleri 13 Mayıs Pazar gününe kadar izlenime açık tutulacak..
Okul Müdürü İbrahim Atmaca, çocukların hayal güçlerini artırma amacıyla düzenlenen bu etkinliğe katkıda bulunan öğretmenleri, öğrenci velilerini ve emek veren öğrencileri kutlayarak başarılarının devamını dilerken sergi konuklarına da 'çocuklarınıza masallar okuyun, böylece onların hayal güçleri genişler' diye öneride bulundu.
Sergi açılışına katılan konuklar da okul yöneticilerini, öğretmen ve öğrencileri tebrik yağmuruna tuttular..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.