Hava Durumu

Çamlıca unutuluyor ve nedense görülmüyor!..

Yazının Giriş Tarihi: 26.10.2019 09:15
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.10.2019 09:15

"Nilüfer bölgemizdeki tüm Çamlıca Mahallesi çevre sakinleri olarak bizlerin bugüne kadar pek çok sorununu yazıp çözülmesine vesile olduğunuz için öncelikle size ve sonra da Nilüfer Belediye Başkanı Sayın Turgay Erdem'le tüm belediye çalışanlarına saygılarımız ve teşekkürlerimizi sunuyor ve kolaylıklar içinde başarılarının devamını diliyoruz.


Bugün; fotoğrafı ile birlikte yansıttığımız sorun da Çamlıca Mahallesi, Ediz Sokak'tan. Sokağın başında işte böyle garip ve Nilüfer'e hiç yakışmayan bir manzaraya sahibiz (!) Bu kesimdeki asfalt yolda yapılan onarım sonrası yol aynen bu şekilde.. Ve uzun zamandan beri de aynen böylece duruyor..

Çamlıca semtimizde yapılan ve özellikle yol çalışmalarından sonra hemen her zaman işlerin bir kısmı unutulup yarım kalıyor.
Çamlıca topoğrafik açıdan yüksek bir bölge olduğu için mi unutuluyor, görülmüyor, bilemiyoruz?.
Gereğinin önemle ve acilen yapılmasını rica ediyoruz.."

Ergun ÖZCAN

O CADDE TEK YÖN OLMALI!

"Her hafta çarşamba günleri Nilüfer, Gazi Caddesi civarında kurulunan pazaryeri önünden geçen dik rampada özel araçlar sağlı sollu ve çoğu zaman iki sıra halinde park ediyor. Özel Halk Otobüsleri'ne geçiş yolu hiç kalmıyor. Trafik tıkanıyor, uzun münakaşalar oluyor.

Rampa iniş ve çıkışa da açık. Daracık cadde özel araçlarıyla alışverişe gelen çoğu hanım sürücüler tarafından trafiği felç ederken bu cadde için yapılması gereken tek şey bu yolun tek yöna çevrilmesi. Böylece rampadan araç inişleri önlenir. Halk otobüsleri de en az on-oniki dakika yolun açılması için beklemez şoförler de münakaşa ve mücadele etmezler."

Rıfkı KAYA

TEŞEKKÜR PANOSU

Dr. Türkhan'a
Bir süre önce pazar günü yaşadığımız bir sağlık sorunumuz üzerine Özel Bursa Anadolu Hastanesi'ne başvurduk.
Bizi hemen hastane acil servisine aldılar.

Acil Servis Hekimi Sayın Tahsin Türkhan'ın burada güler yüzü ve çok yakın ilgisi ile karşılaştık ve tekrar sağlığımıza kavuştuk.
Kendisine çok teşekkür ediyor, başarılı çalışmalar diliyorum. Allah kolaylıklar versin."

Adının açıklanmasını istemeyen bir okur

DANS VE BİR İDDİA

Okurum Sn. Saim Bayat'tan ilginç bir iddia geldi. Aynen yayınlıyorum. Eğer buna yanıt gelirse o da köşemizde sırası gelince yer alacak tabii..

"Birkaç yıldır Konak Kültür Merkezi'nde Tango pratikleri yapılmaktadır.
Önce ücretsiz olan pratikler; sırasıyla 15-20-25 sonunda 30 TL'ye çıkarıldı.
Bu sadece içeri giriş ücreti. Kapıda duran kişi bu paraları topluyor ve yıllardır tek bir makbuz vermiyor.
Salon vatandaşın parasıyla yapıldı,yine vatandaşların verdiği vergilerle ısıtması,aydınlatması, elemanı vs. masrafı sağlanıyor. Bu alınan para neyin nesi?. Telefonla defalarca soruyoruz, herkes birbirine bağlıyor doğru dürüst cevap veren yok. Sonunda telefon kapanıyor.

Geçen hafta ısrarla peşini bırakmadan aradım. Bir bayana bağladılar.. Ama o bayan ücret alanları kolluyordu. Makbuzsuz para kayıtsız olduğundan kimlerin cebine giriyor,devletin vergi alan birimlerinin bu duruma el koyup aydınlatmasını, verilmeyen makbuzların verilmesini istiyoruz."

Saim BAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.