Hava Durumu

BUSKİ gerekli çalışmayı acaba ne zaman yapacak?

Yazının Giriş Tarihi: 30.09.2016 05:08
Yazının Güncellenme Tarihi: 30.09.2016 05:08
“Bundan yaklaşık bir yıl kadar önce 4.9.2015 tarihli Bursa Hakimiyet’teki köşenizde; Gökdere’ye Faik Çelik Kız Meslek Lisesi’nin olduğu yerden kanalizasyon suları karıştığını ve çevreye çok kötü pis kokular yaydığını ve sivrisinek kaynağı olduğunu belirtmiş ve bu durumun milyonlarca lira harcanıp yapılan projeye adeta balta vurduğunu belirtmiştik.
Yetkililer gazeteniz aracılığı 22/10/2015 tarihli köşenizde, Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden şöyle bir açıklama yapmıştı: 
“Gökdere pis kokuyor’ başlıklı okur şikayet yazısı ilgili birimler tarafından incelenmiştir.
İlgi gazete yazısına konu olan bölgede program dahilinde gerekli çalışmalar yapılacaktır.” 



Aradan geçen bir yıla rağmen bu konuda herhangi bir çalışma hiç yapılmadı..
Söz konusu yerden karışan kanalizasyon, yazın Gökdere’nin kurumasıyla tam bir işkence yarattı mahallemize.
Söz konusu yerde ıslah çalışmalarının yapıldığı Gökdere’ye karıştığı noktadan daha önce yapılan kanalizasyon hattına yapılacak bir bağlantı ile sorun çözülecek iken bu konuda herhangi bir çalışmanın yapılmamasını hayretle karşılıyor ve merak ediyoruz. Bu çalışma ne zaman yapılacak BUSKİ?
Sorunun ele alınmasını ve gerekli iyileştirmenin yapılmasını rica ediyoruz.
Saygılarımızla.”
Mahalle sakinleri adına Doğan ÇİÇEK

Cezaevinden bir mektup

“Tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimize başarılı, sağlıklı bir yeni öğretim yılı geçirmelerini diliyorum.
Sn. eğitimcilerimiz ve velilerimiz; çocuklarımızı dünyanın en kötü illeti uyuşturucudan koruyalım. Uyuşturucunun ne kadar kötü olduğunu anlatalım. 
Bu konu tüm toplumumuzu ilgilendiriyor. Uyuşturucunun zararları konulu konferansların sık sık düzenlenmesini ve uyuşturucu kullanımının insanı nasıl yok ettiğinin anlatılmasını gönülden diliyorum.
Değerli veliler; çocuklarınıza arkadaş gibi davranın. Başarı böyle gelir. Öğretmenlerimizle de devamlı temas halinde olun. İlgi, başarının temelidir. 
Sn. güvenlik güçlerimize de üstün başarılar diliyorum. Asayiş ve Narkotik Bürosu çalışanlarına her konuda başarı ve kolaylıklar dilerim.  
Ayrıca Sn.Bld.Bşk.larına, Sn.Emniyet Md.’ne, Sn.Kaymakamlarımız’a, Sn.Valimize başarı ve kolaylıklar dilerken uyuşturucuya karşı etkin mücadelenin devamını en içten duygularla rica ediyorum.      
Çocuklar geleceğimizdir. Onları koruyup kollamak hepimizin görevidir.
Saygılarımı sunarım..”
Ahmet Mesut ÇELİKCAN
Bursa Kapalı Cezaevi D: 1 Koğuşu

Boğaz’dan dönüş çok tehlikeli

“Her geçen gün daha büyük ilgi görmeye başlayan sayfiye bölgesi Karacabey Boğazı’ndan (Yeniköy) Bursa’ya dönerken ana yola çıkış için kullanılan kavşak çok anormal şekilde tehlike saçıyor..
Gece-gündüz devamlı şekilde ve büyük bir süratle akan Bursa-İzmir ve İzmir Bursa yönünde ana yoldaki trafikte güvenlik önlemleri maalesef çok yetersiz.
Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün bu noktada gerekli incelemeler yapıp kavşağı güvenli bir hale getirip düzenlemeleri çok yerinde olacaktır. 
Çünkü her an burada feci ve ölümlü kazalar oluşabilir.”
Mustafa C. YAREN
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.