Hava Durumu

'Arabalardan in bisiklete bin!'

Yazının Giriş Tarihi: 15.10.2018 07:51
Yazının Güncellenme Tarihi: 15.10.2018 07:51

Gürsu Belediyesi ve Gürsu Bisiklet Kulübü'nün işbirliğinde geçenlerde düzenlenen ve yaklaşık ikiyüz bisiklet tutkununun katılımıyla gerçekleştirilen bisiklet turu renkli görüntülere sahne oldu.
Gürsu merkez, Adaköy, İğdir, Ağaköy ve Gürsu Spor Fabrikası güzergahında düzenlenen ve doğa güzellikleri arasında pedallara basan bisikletçiler bu turda 'Arabadan in bisiklete bin' sloganıyla unutulmaz bir etkinliğe imza attılar.
Gürsu Belediyesi'nin önünde toplanan genç bisiklet tutkunları, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık ve Gürsu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Halim Tuğluoğlu'nun da katıldığı bisiklet turu kapsamında, Gürsu'nun doğal güzelliklerinin tadını çıkardı.
Belediye Başkanı Mustafa Işık, 'Gençlerimizi spor yapmaya teşvik etmek ve onların spor yapma imkanlarını artırmak yönünde hizmetler yapıyoruz. Bugün de bisiklet sporuna gönül vermiş gençlerimizle bir araya gelerek, hem ilçemizin doğal güzelliklerinin keyfini birlikte çıkardık hem de sağlıklı yaşam için sporun önemini vurgulamış olduk.
Bisiklet sporunu severek yapan gençlerimizi de destekleyerek belediyemiz çatısı altında etkinlikler yapmaya teşvik ediyoruz.
Onların gözlerindeki mutluluk ışıltısını görmek bizleri de gerçekten çok mutlu ediyor. Bu tür etkinliklerimiz devam edecek" dedi.
Gürsu Belediyesi'nin ev sahipliğinde bir araya gelen genç bisikletçiler, Spor Fabrikası'nda son bulan turun ardından hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

TEŞEKKÜR PANOSU

BARAKLI GÖLETİ

"Geçen hafta sonu Keles' e bağlı doğa harikası Baraklı Göleti'ne fotoğraf çekmek için ilk defa gittim. Muhteşem bir güzellik karşıladı beni.
Ancak bir Türkiye klasiği haline gelen piknikçi atıkları da çevrede yok değildi. Doğrusu bu duyarsızlıklar karşısında içim acıdı. Doğa ve çevre fotoğrafları çektim, tabii oluşmuş bulunan kirliliği de.
Pazartesi piknikçilerin çevreye verdiği zararı gösteren fotoğrafları Keles Belediyesi'nin sosyal medya hesabına mesaj olarak gönderdim.
Daha sonrasında telefonla iletişime geçtiğim Ahmet Bey'in, danışmadaki Zekiye Hanım'ın, yazı işlerinden Necati Bey ve Temizlik İşleri'nden Raşit Bey'in yardımları ve duyarlılıkları sonucu gölet çevresinin temizliği hemen yapılmış.
Ve yapılan bu çalışmaların fotoğrafı da tarafıma gönderilip gölet çevresinin aralıklarla temizliğinin yapılacağı belirtildi. Çok sevindim.
Emeği geçen herkese teşekkürler, iyi çalışmalar dilerim." - Ebru KALFA

MEZARLIK ÇIKIŞINDA TEHLİKE OLUŞUYOR

"Osmangazi ilçemizdeki Kent Mezarlığı'ndan çıkışta sağ taraftan gelen araçlar hiç görülmüyor.
Bu nedenle tam mezarlık çıkışına denk gelen noktaya bir trafik aynası konulması çok yerinde olacaktır.
Büyükşehir ve Osmangazi belediyelerinin sayın ilgililerine burada herhangi bir kaza yaşanılmadan gerekli önlemleri alması için trafik aynası konulmasını rica ediyorum."
Saygılarımla. - Remzi KUTAY

AKÇAKÖY DERESİ'NDE BEKLENEN TEMİZLİK

"Osmangazi ilçesi, Demirtaş bucağındaki Sakarya Mahallesi'nde Akçaköy Deresi'nde hemen hemen her kış sezonunda şiddetli yağışlarla birlikte su baskınları meydana geliyordu.
Bu olumsuz durumu önlemek amacıyla BUSKİ tarafından detaylı bir dere yatağı ve çevresinde gerekli temizlik yapıldı..
Demirtaş, Sakarya Mahallesi sakinleri adına BUSKİ Genel Müdürlüğü ve bu çalışmada emekleri geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz. - Mümin DÜNDAR

88 TAKIM ARASINDA İKİNCİLİK KUPASI

Türkiye Briç Federasyonu tarafından Eskişehir'de düzenlenen 2018 Kulüpler Şampiyonası'ndan dereceyle dönen Bursa Nilüfer Belediye Briç Spor Kulübü, başarısını Başkan Mustafa Bozbey ile paylaştı.
Bursa Nilüfer Belediye Briç Spor Kulübü Başkanı Hasan Hüseyin Dolmacı ve takım arkadaşları, Türkiye Briç Federasyonu tarafından düzenlenen 2018 Kulüpler Şampiyonası'ndan kazandıkları ikincilik kupasını Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'e sunarken şampiyona hakkında geniş bilgi de verdiler.
Şampiyonada 88 takım arasından ikinci olan Nilüfer Belediye Briç Spor Kulübü Başkanı Hasan Hüseyin Dolmacı ve takım arkadaşları, Başkan Bozbey ile Halk Evi'ndeki makamında bir araya geldi.
Bozbey, Başkan Dolmacı ve takım arkadaşlarını kutlarken sporun kenti Nilüfer'i oluşturmak için farklı projeler hayata geçirdiklerini ve çok sayıda amatör spor kulübüne de destek olduklarını belirtti.
Başkan Mustafa Bozbey, briç sporunun da Nilüfer'de yaygınlaşması için Bursa Nilüfer Belediye Briç Spor Kulübü'ne desteklerinin devam edeceğini söyledi.
Kulüp Başkanı Dolmacı da, Türkiye genelinde düzenlenen elemelerin ardından Eskişehir'de gerçekleştirilen şampiyonada Bursa ve Nilüfer'i en iyi şekilde temsil etmek için çabaladıklarını ifade etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.