Hava Durumu

Adalet Sahası'nda ölümcül tehlike!..

Yazının Giriş Tarihi: 21.02.2018 08:36
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.02.2018 08:36

"Hürriyet Mahallesi'ndeki Adalet Sahası'nda amatör futbol maçları çok sık yapılıyor.. Futbolcu kardeşlerimiz, abilerimiz ve dostlarımız oynanan maçlarda karşı karşıya geliyorlar.
Ama fotoğraflardaki görüntüler her an çok tehlikeli durumlar yaratıyor. Futbol ve spor sevgimiz ve hevesimiz inanın kaçıyor. Çünkü sağlığımız çok önemli. Oysa, sağlık için spor yapmamız gerekiyor.
Fotoğraflarda açıkça belli; seyircilerle yan hakem kulvarını ayıran tel örgüler kaldırılınca o tellere ait demir direkler de gelişigüzel kesilip öylece bırakıldı. Demir direklerin dipleri açıkça ortada duruyor. Yani, maç sırasında koşturan bir yan hakemin ayağı takılsa, bu demir parçalarının üzerine düşse ne olacak?
Aynı şekilde taç çizgisi kenarında rakibiyle mücadele eden bir futbolcu kardeşimiz bu demir parçalarının üzerlerine düşüp kapaklansa..
Elbette ölümcül bir kazadır bunların sonucu.
Bir futbolcunun veya yan hakemlerin bu kesik demirlerin üstüne düştüğünü düşünmek bile istemiyorum. Tehlikeli demirleri buradan kaldırmak aslında çok zor olmasa gerek ama biraz duyarlılık gerekiyor.
Tüm yaş gruplarında U/13'den tutun U/15, U/16'dan, U/17 ve U/19 yaş grupları ile süper amatör küme 'a' takım maçlarının verildiği bu sahanın demirleri kimselerin canını yakmadan acilen kaldırılmalı.
Uyarmak görevimdir. Saygılarımla." - Amatör futbolcu Ercan ÖZKAN

BESAŞ'tan bir rica

"Süt ürünlerimizi devamlı şekilde BESAŞ satış büfelerinden temin eden bir aileyiz.
Fakat BESAŞ ürünleri arasında süt ve peynir çeşitlerinde diyet yapan vatandaşlarımızın da düşünülmesini ve ona göre diyet ürünler üretilip satışa arz edilmesini rica ediyoruz.
BESAŞ yetkililerinin bu isteğimizi dikkate alacaklarını umuyor ve saygılarımızı sunuyoruz." -Nedret AKÇAM

Cennet hayatı

Bursa Filarmoni Derneği'nin desteklediği ve klasik müziği daha geniş kitlelere ulaştıran Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası (BBDSO), yarın akşamki konserinde romantik müzik Viyana ekolünün son büyük bestecisi ve döneme damgasını vurmuş bir orkestra şefi Gustav Mahler'in en huzurlu ve iyimser eseri 4. Senfonisi'nde Bursalılarla buluşuyor.
Eserin cennet yaşamına övgüler içeren 'Cennet Hayatı' adlı son bölümündeki soprano solo kısımları Deniz Yetim'de. Konseri Cemi-i Can Deliorman yönetiyor.
Konser saat 20:00'de AKKM (Merinos)'ta.

Rekorlar kitabına (!)

"Nilüfer, Beşevler Cad. Basın Sokak'ta yapılan altyapı sonrası asfalt işlemi de yapıldı. Ama bir telefon kapağı asfalt kotun neredeyse bir karış altında kalmış.
Muhtemelen ya iş kapsamında olmadığı düşünüldü ya da daha sonra yapılır denip sonraya bırakıldı.
Oysa bir karış yüksekliği ile araçların tekerlekleri ve amortisör sistemleri için bu çukur büyük tehlikeler saçıyor.
Önerim bu çukur ya onarılmalı ya da bu hali ile kalacaksa 'en derin rögar kapağı çukuru kapsamında Guinness Rekorlar' Kitabı'na başvurulmalı(!)." -Adının açıklanmasını
istemeyen bir okur

Mehmetçik'e anne şefkati

"Yıldırım Bld. Meslek Edindirme Kursları'na katılan beceri sahibi kursiyerler, Mehmetçiklerimize soğuktan korunmak için boyunluk ördü.
YIL-MEK Ertuğrulgazi ve Kurtoğlu Mah. Kurs Merkezleri kursiyerleri, Diyarbakır, Lice ilçesindeki Mehmetçiklere anne şefkatiyle bir yaklaşım sergiledi ve ördükleri boyunlukları askerlerimize göndermek için yoğun bir çalışma yaptılar.
Büyük mücadelenin hep destekçisi olduklarını vurgulayan Yıldırım Bld. Bşk. İsmail Hakkı Edebali de 'Mehmetçiklerimizin verdiği mücadele sadece bugünlük değil. Yarınlarımızı korumak ve güçlü Türkiye'nin temellerini oluşturan çocuklarımızın geleceğini korumak için çalışıyorlar. Onların yanındayız. Hem ülkemizin sınırları içinde görev yapan hem de Afrin başta olmak üzere sınır ötesi operasyonlarda vatanımızın güvenliği için Mehmetçiklerimizi destekliyoruz. Şehit askerlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyor, canları uğruna terör örgütlerine geçit vermeyen askerimizin de yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz" diyor.

Aman nazar değmesin!..

"Mihraplı Parkımız her anlamda çok güzel bir yer. Ama buna nazar mı değiyor? Çünkü bu anormal görüntü parkımızı çok seven kişiler olarak biz hanımları çok rahatsız ediyor.
Balçık çamur şeklindeki bu köşenin temizlenmesi zor olmasa gerek düşüncesindeyiz. Saygıyla." -Adının açıklanmasını
istemeyen bir okur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.