Hava Durumu

Transfer bitmez, gerçekler bekler…

Yazının Giriş Tarihi: 15.08.2015 08:45
Yazının Güncellenme Tarihi: 15.08.2015 08:45
“Nerde kalmıştık” deniliyordu Ertuğrul Sağlam’ın imza töreninde. Gelişmelere bakınca da gerçekten kaldığımız yerdeyiz. Oyun anlayışı, oyuncu değişikliği dakikaları, stoperden gol arayışları ve birçok transfer plansızlığı. İki sezon çok fazla bir şey değiştirmemiş hocada. Taraftar da mesafeli duruyor kendisine.  Sezonun start aldığı haftayı nasıl geçirdiğimizi ve dengemizin nasıl değişkenlik gösterdiğini birbirimize anlatır olduk. Ama kimse kimseyi ikna edemez halde.
Bu arada yeni stadımızın finale geldiği aşama olmasa geleceğe dair net bir umut ışığını göremeyeceğiz. Artık dualarla beklemeye başladık. İki aydır taraftar projesinden bahsederken yönetimin bu gerçeği son 10 günde görebilmesi, ne kadar plansız çalışıldığının bir göstergesiydi. Sadece bu gerçek mi yönetilemedi. Daha neler neler… 
Her yönetilemeyen süreç kulüpte cirit atan menajerlere yaradı. Bir olumsuzluk, arkasından bir transfer.  Neler vaat edildi bize kongre sürecinde neler. Bir de icraatlara bakarsak sadece geriye sosyal medyada yayınlanan şarkılı kliplere konu olduğumuzu görüyoruz. Hani nerde yepyeni daha taze yönetimimizin birlik ve berberliği, üç ay oldu 2. başkanımız, başkanvekilimiz ve danışmanımızı ne zaman göreceğiz?  Ne zaman hissedeceğiz onların icraatlarını? Ne aşamada AR-GE çalışmaları? Hepsi de transferleri mi bekliyor? Taraftarın önüne atılan giden futbolcuların transfer gelirleri olmasa, kulübün mali portresinin hesabını kim verecek? 
Tüm Türkiye’nin gündemine gelen Bursaspor altyapısının farklılığı ne zaman gündeminizde ilk sıraları alacak? Eğer söylediğiniz gibi “Bursaspor’da transfer bitmez” ise sizin gündeminizde önemli gerçeklerin hala sıra bekleyeceğini görüyoruz. 
Başkanımızın kimseye kızma hakkı olduğunu düşünmüyorum. Geçen ocak ayından beri yayınlanan haberleri bir tararsa bugünleri yaşayacağımızı kendisine ifade edildiğini görecektir. Onun tercihi ile topyekûn değişikliği kabullenmeye çalışıyoruz. Mali boyutları da cabası.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.