Hava Durumu

Sezon bitiyor ama ‘şeffaflık bitmez’

Yazının Giriş Tarihi: 02.05.2016 07:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.05.2016 07:00
Sezon sonu geldiğinde umutlar ve ümitler bitmiş, aylarca söylediğimiz gerçekleriyle yaşamaya başlamış oldu Bursaspor. İlk beş ve Avrupa hayalleri önümüzdeki sezonların hedefindeki yerini aldı. Bu saatten sonra yapılacaklar çok önem taşıyor. Bir kere sezonun teknik ve idari değerlendirilmesinin yapılması şart. Hazır 3 hafta kalmışken zamanı etkin değerlendirmek lazım. Sonra da camia ile paylaşıp yeni sezon hedeflerine ve aksiyon planına ortak etmek gerekiyor. 
Bana göre en kabul edilebilir şeffaflık budur.
Aksi takdirde büyük camia bireyleri tek tek kendine göre beklenti içine girecektir. Burada en önemli görev başkan Ali Ay’a düşmektedir. Neticede her türlü fatura ona çıkacaktır. Kahraman olmak da ona, kaybolmak da onun hanesine yazılacaktır. Mali yapının zorluğunun aşılması gerekirken başta taraftarın diri tutulması gerekiyor. Bu da “şampiyon olmasak da adam gibi oynamaktan” geçiyor. Yeni sezonda taraftarı diri tutacak bir takım kurulması ikinci önem taşıyan konular arasında. Gördük ki iki ileri bir geri vücut kimyasını bozuyor. 
Şeffaflık deyince başkandan beklediğimiz bir husus önem taşıyor.
Yakın dönemde başkanın ağzından çıkan bir söz çok önemliydi. Artık menajerler ile çalışmayacağını belirtmişti başkanımız. Uzun dönemdir kulüp ile ilişkileri olmuş ve birçok kişi tarafından eleştirilen menajerlere yetki vererek beklenti içine girmesini şeffaflık ilkesine göre camia ile paylaşmalıdır diye düşünüyorum. Bu yanlış bir hareket değildir ama söylenen sözlere ters geldiği aşikârdır. Bu menajer yetkilendirmesinin gerekliliği ve ne beklendiği açıkça paylaşılmalı aksi takdirde her türlü yorum ve eleştiriye açık olacağını ifade eder. 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.