Hava Durumu

Pozitif günler yaşıyoruz...

Yazının Giriş Tarihi: 18.09.2017 08:49
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.09.2017 08:49

Ekonomik şartlara rağmen zorluklarla oluşturulmuş bir takımımız var. Ligin 5. haftasına gelindiğinde olması gereken puanları hanesine yazdırıyor. Ligin yenilerinden olan Yeni Malatya şampiyonu adeta seyretti. 3. çeyrek bittiğinde tabela 4-0 olmuş Le Guen Avrupalı gibi düşünerek asları kenara alıp oyunu tutmaya çalıştı. Bu arada Malatya seyircisi Bursaspor'u alkışlıyor, bir bölümü maçı terk ediyor ve Malatya yönetimini istifaya çağırıyor. Her şey Bursaspor lehine gelişirken birden el freni çekilmiş gibi takım duruyor ve 2 basit gol yeniyor. Bu durumda hocanın öncelikleri arasına girmesi gerekiyor artık. Aynı senaryo Alanya maçında da yaşanmıştı.
Her şeye rağmen çok kıymetli bir galibiyet ve 3 puan. Kritik haftalar geçiliyor, maddi ve manevi rahatlamak isteyen yönetim en azından bu başlangıç için bir fırsat yakaladı. Taraftar daha umutla bakıyor geleceğe. Kısacası arzulanan birliktelik için zemin çok uygun hale geldi. Çok uzun zamandır iyi şeyler konuşulmayan şehrin ortak sevgisi Bursaspor güncel hayatının öncelikleri arasında yer alıyor.
Bu pozitife geçiş olumlu değerlendirilmeli. Demeçler, toplantılar ve alınan kararlar çok önemli hale geliyor. Ali başkan ve yönetim bu ortamı iyi yönetmeli. Kentin sportif havasının değişmesine sebep olan Le Guen, camianın beklentisini ve gerçeklerini çok iyi anlamış. Profesyonelliği ve duygusallığı aynı anda yönetmeye çalışıyor. Şimdi önümüzde G.Saray maçı var. Bir galibiyet kenti farklı havaya sokar. Aman dikkatli olalım. Kıştan direkt yaza geçmek sıkıntı yaratır. Bunu yönetmek başta yönetime ve hocaya düşer. Pazar günü oynayacağımız maçda taraftara çok iş düşüyor. Stada gelmeleri ile ilgili hiçbir sıkıntı olmayacaktır zaten. Ama bilinen destekleri olduğunda tadından yenmez bir gece olacaktır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.