Hava Durumu

Nerede daha profesyonelleşme?

Yazının Giriş Tarihi: 20.12.2018 08:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.12.2018 08:01

Bursaspor'daki tüm işler kritik ve önemli. Çünkü kulübün geldiği nokta bıçak sırtı. Türk futbolundaki genel kaide sportif başarıyı yakalayarak günü geçirmek ve bununla gündemde kalmak. 2 hafta üst üste galip geldik keyfini sürmeye çalıştık. Küçük bir uyarı yaptık ama nafile. Sonrasında bir mağlubiyet bir beraberlik gelince hemen kredi durumları, arsa satışları ve mali yapı gündeme geliyor.
Nerede daha profesyonelce hamle? Nerede daha kurumsallaşma? Hepsi pembe vaatlerde kaldı. Ali Ay Başkan'a tekrar sesleniyorum; Tüm camiayı kucaklayıcı, sözde değil gerçekçi hamleleri yapmadığınız sürece arzuladığınız birlikteliği yakalamanız mümkün değil. Ama bu camia umuttur ve hep umudun peşinde koşacaktır.
Bursaspor'un futbol aklı net olarak Samet hocadır. Şu an için buna itiraz edilebilir mi? Tabii ki hayır. 2 senede yaşanan travmanın ardından Samet hoca ilaç gibi geldi. Kısıtlı imkanlarla bu kadar olur. Ama bu şu demek olmamalı. Her şeyi Samet hocaya teslim edip teknik ekibin isteklerine göre mali politika belirlenmemelidir. 'Alışıyoruz, yeni takım, iyi olacağız' derken son yılların en kötü sezonunda bile arzu edilen yerde olamadık.Bu ligin şampiyon adayı kim, zirveyi kimler zorluyor adeta içimizi acıtıyor.
Futbol aklı deyince aklıma Ilgaz Çınar geldi. Sözleşmesini merak ettim. Neler yaptı? Raporlarında kimler var? Bursaspor'un kazanımları oldu mu, teknik ekiple ilişkileri nasıl? Sözleşmesini de şundan merak ettim. Acaba görünmeyeceğine dair bir madde mi var? Böyle bir profesyonelin çalıştığı başka bir kulüp yoktur herhalde. Bunu neden gündeme getirdim derseniz kulübün profesyonelleri camia ile güçlü iletişim kurmak için maaş alırlar. Kulüpteki profesyonel anlayışı sizlerin takdirine bırakıyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.