Hava Durumu

Nerden nereye...

Yazının Giriş Tarihi: 23.01.2017 07:11
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.01.2017 07:11

Maç 0-0 giderken önce al da at der gibi geri pası yapacaksın olmadı rakibin kalçasına atacaksın tekmeyi penaltı gibi pozisyon yaratacaksın. Kırmızıdan kurtulman hakemin bir lütfu. Bunu yapan kişi de Bursaspor'un stoperi. Siz gidin şansınızı başka yerde deneyin sevgili kardeşim. Belki sizi orada omuzlarda taşırlar.
Ha bir de mücadeleciymiş onurlu ve takım arkadaşlığı üst düzeydeymiş.
Kimse yemiyor bunları.
Bir senedir Ali Ay'a her platformda söyledim. Hedef ve planlama doğru değil. Biz yaptık oldu olmaz diye. Bursaspor gerçekleri var, doğru ya da yanlış. Hedefler ile planlama doğru orantıda değildi diye. Mali yönden adeta batık bir kulüpte hem bunu giderip hem de hedef belirleyip camiaya sunmak hata diye. Hamza hoca da ısrar etmek ise ayrı bir konuydu. Şimdi bu gerçekle baş başa kalındı. Yöneticilik özelliği burada çıkacak ortaya. Şimdiye kadar sorunları ertelediniz sumen altı yaptınız. Bu sıkıntıları tek tek ele alıp çözmek de sizin elinizde. Birincisi sizin sunduğunuz onurlu bir takım yok sahada. İkincisi camiayla yöneteceğiz dediniz maalesef başarılamadı. Bu genel kurulun özelliğini en iyi siz bilmeniz gerekiyor. Yönetim tecrübeniz vardı. Ama kaç kere gördünüz omuzlarda gelenlerin devir teslime bile gelemediğini.
Bu durum böyle gitmez. Herkes size bakıyor. Her tehdit aslında içinde bir fırsatı barındırır. Bu durum ilk defa yaşanmıyor. Ama sizin alacağınız pozisyon önemli. Ya daha öncekiler gibi olacaksınız ya da kahraman bir başkan olacaksınız. Her şey sizin elinizde.
Allah rahmet eylesin İlhan Cavcav'ın belgeselini izlemenizi tavsiye ederim.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.