Hava Durumu

Kırgın ve yorgunuz...

Yazının Giriş Tarihi: 02.08.2019 09:38
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.08.2019 09:38

Yeni sezonda bir alt lige düşen Bursasporumuzda heyecan da düştü, inanç da düştü. Gelinen noktada bunu hareketlendirecek başkan ve yönetime de sahip değiliz maalesef. Şu günlerde yaşananlar adeta çocukluğumuzun oyunu "saklambaç" gibi. Ne oluyor? Neler yapılmak isteniyor? sadece başkanın yakınlarına fısıldanıyor. Konfetili ve çak çaklı kongre sonrası şehrin ortak değeri ile adeta iletişim koparıldı. Hatta sadece yakınları vefat eden kongre ve camia bireylerinin haberleri de verilemiyor artık.

Peki, ne denmişti kongre sürecinde; "Yeniden zirveye". Bunun yanında " Birinci lige misafiriz". Var mı bu durumları yüzde yüz hisseden? Kalmış 15 gün değerli sevdalılar. Elektrik, doğalgaz ve su borçlarının yanında çalışanların sosyal haklarının zerresi ile ilgili adım atılamazken, sadece yakınlarına transfer isimleri fısıldanıyor. Bana göre bu bir oyalamadır.

İş dünyası, kent yöneticilerinden gelecek paraların yanında satışından gelir gelebilecek futbolcular ile ilgili bir plan yönetiliyorsa eyvah eyvah. Bu bir kurtuluş ve şampiyonluk reçetesi olamaz. Kimse kimseyi kandırmasın. Öncelikle başkan ve yönetim 20-25 milyonluk katkıyı koysun ki şehirdeki yönetici ve sanayicisi de buna eşlik etsin.

Bursaspor'un artık kaybedecek zamanı yok. 31.12.2019'a kadar 200 milyona yakın ödeme olduğu biliniyor. Zevk yapacak, deneme-yanılma yapacak zamanı çoktan geçtik. Sayın Mestan' soruyorum: "Bu camiayı ayaklandıracak ve heyecanlandıracak proje ve hamleleriniz var mı? Yoksa kırmayın, üzmeyin artık bizleri. Herkes kırgın ve yorgun."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.