Hava Durumu

Kente hava lazım Başkanım..!

Yazının Giriş Tarihi: 30.07.2017 08:23
Yazının Güncellenme Tarihi: 30.07.2017 08:23

Ali Ay başkan diyor ki :"Ben Bursaspor'un menfaatini kollamak zorundayım. Aynı yanlışları yapmak istemiyoruz..." Eh başkanım bir yıl sonra da anladıysanız, bu duruma da şükretmek gerekiyor. Herkes geçen yıldan ders çıkarmalı dediğinizde çok umutlanmıştım. Hemen kongre kararı alacağınızı ummuştum. Devam dediniz.
Le Guen rüzgârını estirdiniz. Bir ayda rüzgârı da kestiniz. İnanın camia Bursaspor konuşmak istemiyor artık. Ağzınızdan çıkan beyanatlar yerini bulmuyor. Kısmeti kapanmış damat adayı gibi olduk adeta. Onlarca isim gündeme geldi görüşmeler yapıldı. Bir türlü kamp dönemine yetiştirilemedi ihtiyaç duyulan futbolcular. Demek ki yabancı dil bilmek yetmiyormuş Bursaspor'da menajerlik yapmaya.
En güvendiğiniz yöneticiyi de verdiniz yanına ama olmadı başkanım. Olmaz da göreceksiniz. Gidişat sizin de bizim de tüm camianın üzüleceği günleri gösteriyor. Biz yanılalım da sevindiğimiz günleri hep birlikte görelim inşallah.
İki hafta kaldı. Ellerini ovuşturan menajerler bekliyor düdüğün çalmasını. Torbalarında bir sürü futbolcu önerilecek. Hangisini seçeceğinizi şaşırabilirsiniz. Sonrası mı? Sonrasında savunmak arkasında durmak için birçok açıklama yapılacaktır tarafınızdan.
Bursaspor'a yakışmayan bir kamp dönemi bitti. Avrupa klasmanında bir takım için daha iyi bir organizayon gerekliydi. Sorumlulardan hesap soracağınızı umuyorum. Bir tane ciddi hazırlık maçı yapılamamış olması çok düşündürücü.
Hal böyle olunca gelecek için altyapının ne kadar gerekli olduğunu anlamış olmamız gerekiyor. Recai Özdemir önderliğinde yeniden yapılandırılıyor altyapı. Çok enerji lazım çok destek verilmeli Recai Özdemir'e. Çünkü kurtuluş altyapıda. Söylediğiniz 3-4 ya da 2-3 her ne kadarsa transfer yapılsın da şehir bir havaya girsin. Bu kentin Bursaspor'suz tadı olmuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.