Hava Durumu

İstikrar yok ve 2015 Mayıs’a dair…

Yazının Giriş Tarihi: 06.10.2014 07:07
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.10.2014 07:07
Daha ligin başı olmasına rağmen futbolcularımızdaki agresiflik ve saha içi uyumsuzluk puan kayıplarına sebebiyet veriyor. Sahada beklediğimiz lider oyuncu yok. Lider oyunculuğa soyunmuş başta kaptan Volkan Şen iki maçtır oyundan çıkıyor ve yapamadıkları ile sonuca etki ediyor. Bu duruma tepkiler giderek büyüyor. Bazı mevkilerin alternatifsizliği ve bu bölgelere yapılan oyuncu değişikliklerinin hiç ama hiç katkı koyamaması 5 haftalık periyotta en çok göze çarpan olaylar oldu.
Tekrar sakatlanan Ozan İpek’e bağlanan umutlar atık son buldu. Şampiyonluktaki emekleri ve oyunu için 2 yıldır sabrediliyor. Eski Ozan İpek mumla aranıyor. Ferhat bir türlü o bölgenin vazgeçilmezi olamadı. Yeni transfer Bakambu için sadece geçmiş kariyeri ile bahsedebiliyoruz. Bu tespitlerim Bursaspor’un sadece bir bölgesi için. 
Orta saha için bir cilt kitap yazılır. Oynayanlar, oynayamayanlar ve tribünde oturanlar.
5 haftada ilginç bir grafiğe imza attık. Bir hafta galip bir hafta mağlup oluyoruz. Kalp atışı gibi. Bir hafta iyi, bir hafta kötü. Temel sorunun istikrar olduğunu çözmek için hesap uzmanı olmaya gerek yok. Artık tüm beklentimiz Şenol hocanın hamleleri ile tecrübesini aktararak gidişata neşter vurması. Yoksa bir galibiyette şampiyonluğa, bir mağlubiyette küme düşmemeye oynarız sözlerini daha çok duyacağız.
Bu söylemleri duymamızda başkanın da etkisi var diye düşünüyorum. Doğal olarak galibiyet sonrasında geleceğe dair zirve için sözler söylemesi herkesi umutlandırıyor. Sonrasında gelen bir mağlubiyetle gerçeklerle yüz yüze kalıyoruz. Son dönemlerde yönetim, taraftar ve medya gerginliği ile hasar almış camiamızın en son yapılan kongrede son bulduğunu düşünüyordum. 5 aylık zamanda yavaş yavaş bu sükûnetin yerini aynı gerilime doğru gittiği gerçeğini herkes görüyor. Başkan Recep Bölükbaşı da bu durumdan rahatsız. Günler geçtikçe kulübün her alanını kontrol etmeye çalışan başkan için işler biraz daha güçleşiyor. Kulağımıza gelen ciddi bilgilere göre 2015 Mayıs kongresi için yemeklerin ve toplantıların sayısı giderek artıyor. Hatta başkanın yanında olan bazı eski yöneticiler de durumdan vazife çıkarmaya çalışıyor.
İdrak ettiğimiz Kurban Bayramınızı kutlar kentimiz için hayırlar getirmesini dilerim. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.