Hava Durumu

Hamzaoğlu Bursa ile yaşamalı

Yazının Giriş Tarihi: 02.02.2016 07:26
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.02.2016 07:26
Geldiği günden beri pozitif bir tablo çizen Hamza hoca kupa maçı ile tam bir hayal kırıklığı yarattı. Konuyu tamamen sportif neticesi ile değerlendirdiğinizde, camianın önünde sabahtan akşama özür dilese nafiledir. Hocanın koyduğu hedeflere bu futbolcularla gidilecekse böyle kritik maçlara motive etmek de Hamza hocanın sorumluluğundadır. Hani olmaz da dil problemi yaşıyorsa yabancı dil bildiği için görevde duran menajere lütfen gereği yapılsın. Bu maç hafızalardan kolay kolay çıkmaz. Ayrıca Hamza hoca daha önce görev yaptığı İstanbul atmosferinden çıkmalı. Bunu zaten kendisi geldiği gün profesyonelce hareket etmesi gerektiğini dile getirmişti. Görünen o ki hala duygusallığından kurtulamıyor. 
Kurumsal yapılarda ödül-ceza uygulamaları yapılır. Yeni yönetimimiz de bu konuda gereğini yapacaktır diye bekliyoruz. Türkiye’nin dördüncü büyük şehrinde kongrelerde hizmet için yarışan yönetim kurulları kentin tek sevdası Bursaspor için adeta birbirlerini kırıyor, üzüyor hatta kavga ediyor. Ne için? Büyük Bursaspor, borçsuz Bursaspor için. Peki bunun karşılığında kontratlı yabancılar ne yapıyor? Sadece çıkıp futbol oynuyor. Ya da oynuyor gibi görünüyorlar. Paralarını geciktirirseniz siz düşünün gerisini.
Büyük destekle seçilen Ali Ay başkanın bu durum karşısında acil eylem programı uygulaması gerekiyor. Artık işbaşındadır. Bırakılan kötü tabloyu camiaya sunmalı ve gereğini yapmalıdır. Elbette yönetimsel başarı çok önemlidir ama göz önünde olacak en önemli faktör sportif başarıdır. Henüz saha ile ilgili bir aksiyon alınamamıştır. Camia büyük desteğine devam ederken daha verimli çalışılır. Bugünlerde top yekûn yardım için çırpınan her kademede Bursaspor sever sizlerle birliktedir.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.