Hava Durumu

Hamza Hoca farklıyım diyorsa…

Yazının Giriş Tarihi: 08.02.2016 06:45
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.02.2016 06:45
Bir an sezon başı olsa, Başakşehir maçı kadrosu ve oyun anlayışıyla lig sonunda hangi sırada bitirilir diye düşündüm. Benim görüşüme göre 3’üncülük beni üzerdi. Gel gelelim sezon başından beri yaşananlar ve yapılan icraatlar Hüseyin Göçek’i hiç de aratmıyor. Bu takıma da sadece yönetimsel kararla tutulabilecek bir iki futbolcunun neler katabileceğini artık herkes görebiliyor. Eski hocanın takıntıları eski yönetimin hatalı kararları koskoca camiayı altı ayda bugünkü duruma getirdi. Şimdi sırası mı derseniz? Yeni yönetimin uğraşlarına bakanlar çok net görebilir.
İddia ediyorum en az üç ay daha bu yönetim kafasını kaldırıp takımın saha içi performansı ile ilgilenemez. Bu sebeple Amed maçı kaybedilmiştir. Bu kayıp mevcut yönetime ağır darbe vurmuştur. Özellikle mali yapıdaki çöküntü, yabancı futbolcuların kontratları, acil ödemeler, vergi borçları günde en az on saatini alıyor yönetimin. Bu durumda beklentiler Hamza Hoca’ya yönelmiştir. Kupada elenmesi ile ilk beş hedefinin çok uzağında kalan camiaya yeni bir heyecan yaratmak artık onun ellerinde. Kalan 15 haftada neler yapacağını çok merak ediyorum. Eğer ben farklıyım diyorsa kalan haftalarda kenti de arkasına alarak herkesin yüzünü güldürür. Ama bu fırsatı kullanamaz bu coşkulu taraftara beklentisini veremez ise kulüp tarihindeki yerine sezon sonunda ulaşır.   
Bu arada Ali Ay başkana seslenmek istiyorum. Büyük bir destekle seçildiğiniz bu onurlu göreve sizden beklenenlere lütfen kulak verin. Camiadan kopmayın klasik söylemlerden uzak durun. Sadece gerçekleri söyleyin ve gereğini yapın. Çünkü bu durumu çok özledi camia. Yaşadığınız zorlukların herkes farkında. Paylaşımcı olun ve bu durumu fırsata çevirin. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.