Hava Durumu

Hâlâ dersler var...

Yazının Giriş Tarihi: 21.08.2017 08:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.08.2017 08:00

Batalla diye bir futbolcun varsa bitiş düdüğü de çalmamışsa her şey olabilir. Yine öyle oldu. Öldürücü bir pasla iki rakip futbolcu yerle bir olurken Delarge vurdu gol oldu. Bir anda altüst olacak her şey şimdilik örtbas oldu. Aylardır söylenen takım ihtiyaçları bölgesel olarak Alanya maçında sahne aldı. Rakibin Alanya olması bir şanstı. Rakip Kasımpaşa veya daha derli toplu bir takım olsa işimiz zor olurdu. Diyeceğim o ki Bursaspor'un korkulu rüya görmemesi için laf değil icraat gerekli. Süper Lig'de 4-5 takım hariç diğer takımlar hazır görünüyor. Bu maçın 3 puanı dışında önemli dersleri var. Taraftara gelince yine sonuca etki eden taraf oldu. 90 dakika tepki vermeden futbolculara sahip çıkarak ayrıldı stadyumdan. Hep böyle devam etsin.
Hocaya gelince oyuna müdahaleleri takımı ileriye götürmüyor. İki maçta da sağbek ihtiyacını Badu'yu o bölgeye çekerek hücum gücünü düşürüyor, takımın dengesini bozuyor. Organize ataklar olmadığı gibi bireysel katkılar ile gol atabiliyoruz. Bunun sonucunda da kanat ihtiyacı net fotoğraf veriyor. Bu maçta da görüleceği üzere Batalla top vereceği alan ve adam bulamayınca etrafında dönüyor ve top kaybediyor. Alanya'dan alınan 3 puan çok değerli olduğu gibi yönetime de bir haftalık rahat çalışma kredisi verdi.
Kubilay meselesine gelince... Taraftarın yapılamayan transferlerin içinde biriktirdiği tepkinin patlamasıydı. Takımı düşünen taraftar saha içindeki performansını da görünce Kubilay'a patladı. Performans için haklı olabilirler ama bizim çocuğumuz olduğu için biraz kolay oldu tepkileri. Kubilay da hangi takımda oynadığını ve kendisinden neler beklendiğini iyi düşünmesi lazım. Bursaspor'da forma giymeyi hayal eden kaç tane genç kardeşimiz vardır kim bilir?

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.