Hava Durumu

Güne dair

Yazının Giriş Tarihi: 07.08.2016 04:48
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.08.2016 04:48
Ülkemizin yaşadığı zor günlerin ardından, Türk milletinin tek vücut olduğunu ve halen bu birliğin ve beraberliğin artarak devam ettiğini görmek gelecek adına çok mutluluk verici. Bu anlamda sporun içinde de kumpas ve yapılanmanın olduğu artık gün yüzüne çıkmaktadır. Önümüzdeki günlerde bunlar da tespit edilip adaletin önünde hesap vereceklerdir. Gelişmeleri  hep birlikte yaşarken kentimiz de bu birlik halkasında yer alarak gereğini yapmaktadır. Ancak kentin gözbebeği Bursaspor’umuzun takımını da görmeyi arzu edenlerdenim. Özellikle taraftarının ve camianın büyük bir bölümünün yer aldığı destek birliğinde, takım ve takımı oluşturan unsurlardan beklentimiz olduğunu belirtmeliyim.
Gelelim yeni sezon hazırlıklarını sürdüren takımımızın son durumuna. Hamza Hoca ve başkan kamp öncesi yaptıkları transfer değerlendirmelerinde bizleri yanıltmıştır. Bitti denilen transfer gündemi halen sürmekte ve yine gündemin önemli maddelerinden biri. Her zaman söylüyorum günü kurtarma konuşmalarından uzak durun diye. Bakın günler çabuk geçiyor ve söyledikleriniz önünüze geliyor. Vergi borçlarında gösterilen başarı bir kaynak üretimi değil bürokratik bir başarıdır. Emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum. Ama asıl mesele sıcak para konusunda elde edilecek başarıdır bunu atlamayalım. 
Oldu bittiye getirilen başka bir konu da altyapı konusudur. Başkanın en çok desteklediğim konularından biri olan altyapı yapılanması ile ilgili düşünceleridir. Kamuoyuna sunulan yapılanma başkanın yanıltıldığı konulardandır. Adnan Hoca’nın mücadelesi yeterli olamamıştır. Eş dost ve güncel ilişkiler üzerine bir düzenleme yapılmış ve gelecekte arzu ettiğimiz Bursaspor menfaatine göre yapılmamıştır. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.