Hava Durumu

Geleceğe dair…

Yazının Giriş Tarihi: 14.02.2015 08:24
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.02.2015 08:24
Bursaspor oynadığı maçları kazanarak hem ligde hem de kupada arzulanan yerde olunca, camianın da göğsünü kabartıyor haliyle. Keyif veren futbol, yenilmesi zor bir takım ve sportif başarı sıkıntılı bazı konuları da ikinci plana itiyor. Birincil öncelik yani sportif başarı iyi bir jenerasyon ve iyi bir teknik adamla yakalanıyor. Bunu başaran Bursasporda Türk spor kamuoyunun takibine girmiştir. Bu durumu sağlayanlar teşekkürü hak ediyor.
Ama yeterli mi derseniz tabii ki hayır. Çağımızın önemli konusu “Sürdürülebilir Başarı” en kritik gündemimiz olmalı. Yoksa kalp atışı ritminde bir grafik, inişli çıkışlı başarılar camiayı yoruyor ve kongre salonlarına mahkûm etmektedir. Bu konuda Recep Bölükbaşı’na çok iş düşüyor.
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe devir protokolü yaparak Bursaspor’a sunduğu stat işletmeciliği çok büyük bir hizmet. Adını Bursaspor tarihine yazdırdı. Bundan sonra kazanılacak şampiyonluklara altlık hazırladı. Kazandırılan ve kazandırılacak kalıcı gelir kaynağı benzinlik arazi projeleri geleceğe daha da umutlu bakmamızı sağlıyor.
Şimdi bu ve bunun gibi kaynakları etkin, güvenilir hem de geleceğe dair yatırıma dönüştürecek yönetim anlayışı en büyük ihtiyacımız. Mayıs kongresi büyük fırsat. Mevcut başkan Bölükbaşı’nın adaylığının hakkı olduğunu düşünüyorum. Ama kulağımıza gelenlere göre de proje hazırlıklarını yapan ciddi isimler de bulunuyor.
Önemli bir husus da başarılı jenerasyon dediğimizde Serdar, Ozan Tufan, Şener gibi transfer gözdeleri futbolcuların durumu. Özellikle Ozan Tufan’ın kafası karışık. İyileştirme talebi yerine getirilmez ise Şenol hoca için ayrı bir problem oluşacak. Artık sakatlar listesinde mi yoksa cezalılar listesinde mi görmeye başlarız bilemem. Görmek isteyeceğimiz bir tablo değil elbette.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.