Hava Durumu

Farkındalık şart

Yazının Giriş Tarihi: 13.12.2019 08:29
Yazının Güncellenme Tarihi: 13.12.2019 08:29

Tek amacımız bu sene sonu Süper Lig'e çıkmak. Ancak hocamız Yalçın Koşukavak basınla olan toplantılarında konuyu farklı noktalara çekiyor. Yapmayın hocam zaman haklı/haksız kavgası zamanı değil. Evet kabul ediyorum teknik terimler ve süslü söylemler konusunda başarılısınız. Camianın size anlatmak isteği şudur: Evet bir Süper lig şampiyonluğu yaşadık. Siz kendinizi bu başarı ile kıyaslamayın lütfen. Bizim anlatmak istediğimiz mesele son üç sezonda sonuçlar ve sıralama sıkıntısı yaşamadığımız dönemde umut vermeyen saha içi performansı sonucunda yaşadıklarımız. Son üç sezonda iki defa sıçradık üçüncüde yakalanıp küme düştük. Böyle bir süreci yaşayanlarla farklı bir iletişim kurmanız şarttır. Hiç kimsenin ağzından yatak - yorgan hücum edelim çıkmıyor ki nereden çıkardınız bu sözleri. Tüm galibiyetlerimiz karın sancıları ile oldu, hatta direkten döndüğümüz maçların sayısı birden fazla. Size gerçek bir bilgi aktarayım o zaman. Bursasporluların büyük bir çoğunluğunun size kızgınlığı ve kırgınlığı var haberiniz olsun.
"Başka Bursaspor Yok" sloganı ile şehirde ortak sevdamız için bir farkındalık organizasyonu düzenleniyor. İnşallah pozitif sonuçlarını görürüz. Evet Bursaspor kulübünün yakın zamanda ciddi mali ödemeleri var. Maalesef bu yükü mevcut başkan ve yönetim kaldıramayacak durumda. Başkan da bunu Divan Kurulu'nda itiraf etti. Şimdi ne olacak kimse bilmiyor. Benim önerim "Bursaspor Masası" kurulması. Sonucunda kısa, orta ve uzun vadeli planlamayı yapıp uygulamak.
Altınordu ve Menemen maçları mutlak galip gelinmesi gereken maçlar olarak önümüzde. Giresun maçı önemli krediyi elimizden aldı. Her şeyi bir kenara bırakıp İzmir'den yeniden zirveye demek gerekiyor. Aksi durumları yaşarsak değişim baskısı hem yönetimi hem hocayı çok zorlar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.