Hava Durumu

Eyvah ki ne eyvah..!

Yazının Giriş Tarihi: 14.12.2015 07:06
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.12.2015 07:06
Benim için konu olarak kolay, ama sonuçları bakımından çok zor bir yazı bu. Kentin ortak değeri Bursaspor’un geldiği durum hiç kimsenin kabul edemeyeceği noktada. Bu konuda herkes hemfikir. Ancak başkan ve yönetimin kalan kısmı bunu kabul etmiyor. Adeta tüm Bursa’yı kendilerine hasım bellediği şeklinde anlamsız duyuru yayınlamakla meşguller. 
Evet sayın başkanım; yolun sonu geldi bunu kabullenin lütfen. Kontrolü kaybettiniz. Bunu kader birliği yaptığınız istifa eden yöneticiler de size söylüyor. Ayrıca basın duyurusunda yer verdiğiniz ve size sistematik olarak yapılan saldırıları da açıkça anlatacağınız genel kurulu yapın. Gerçek fedakarlık budur. Bu ısrarınızın hiçbir inandırıcılığı bulunmuyor. Takımın geleceği ile ilgili hiçbir planınız olmadığı gibi, sonucunda altından kalkılmayacak külfetler bizi bekliyor. Varsa bir programınız açıklayın dinleyelim. Eğer “yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır” diyorsanız, eyvah ki ne eyvah.
Göreve geldiğiniz günden beri sözde istediğiniz birlik ve beraberlik şu anda sağlanmış durumda. Gidelim kongreye açılsın Bursaspor’un önü.
Rahat gidebildiğiniz bir tek Özlüce kaldı. Camianın önüne çıkamaz halde kulüp yönetilemez. Herkesi hain ilan ederek yapılan yanlışlıkları örtbas edemeyeceğiniz gün gibi ortada. Gelinen durumda yönettiğiniz iki dönem gece ile gündüz farklılığında. Nerde geçen seneki takım nerde bu seneki takım. Gururla takip ettiğimiz takım gitti yerine daha maliyetli ama sıkıntı ile izlenen takım geldi. Bu yapılanmayı hain diye nitelendirdikleriniz yapmadı herhalde. Bir de kaostan beslenenler var diyeceğinize, kaos ortamını kim yaratmış onu irdelerseniz çok yakınlarınızda olacağını göreceksiniz.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.