Hava Durumu

Ekstra lazım Hamza Hoca

Yazının Giriş Tarihi: 22.02.2016 07:04
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.02.2016 07:04
Spor Toto Süper Ligi’nde aynı sezon da ligimizde şampiyonluk yaşamış iki yerli hoca ile çalışacaksınız 20 yerli ve yabancı futbolcu alacaksınız sonra da bu camiaya bir şeyler anlatıp tatmin olmasını bekleyeceksiniz. Ayrıca dönüp baktığınızda sezonun en önemli maçlarından birinde Harun ve Şamil’i göreceksiniz. Bence hiç konuşulmasa da bu duruma çare bulunsa daha iyi olacak. 
Enkaz edebiyatı dönemi sona ermesi gerekiyor. Artık büyük fotoğrafı göremesek de neler olduğunu herkes tahmin edebiliyor. Bir de Ali Ay başkanın yapacağı açıklamaları dinleyebilsek bu konuyu kapatacağız. Bu zor günlerin aşılmasında en etkili sebep sportif başarının sağlanabilmesinden geçiyor. Maalesef Hamza Hoca’da bu tür ekstra bir aksiyon göremiyoruz. 
Evet, sevgili hocam TFF’nin uygulamalarından mustaribiz ama sahada da hiçbir şey yok. Ortalama değerleri bir milyon Euro olan futbolcular topluluğuna bir şeyler yapmak size düşüyor. Normal şartlarda bu durum bir hayli fazla eleştiriye maruz kalırdı. Ancak yaşanılan durumu bilen bu camia sizi hala büyük bir kredi ile destekliyor. Ama ne kadar sürer bilemiyorum. 
Bir de yönetim cephesi var. Gerçekten zor bir mali tabloyu yönetmeye çalışıyorlar. Bizler de takip ederken yoruluyoruz. Yapılmaya çalışılanlar gerçekten özveri ve fedakârlıklar ile yürütülüyor. Ama unutulmamalıdır ki herkes hafta sonu saha sonuçlarını izliyor ve bekliyor. Bugünkü şartlarda Hamza Hoca’dan rapor istenmeli ve bu alanın ihmal edilmemesi gerekiyor. Sonunda ne olduğunu geçmişte de gördüğümüz üzere zoru gören hoca bırakıp gidiyor. Toplamak ve toparlanmak yine bu kente düşüyor. Hem de kongrelerde birbirimizi kırmak ve üzmek pahasına.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.