Hava Durumu

Camia sorumluların peşine düştü…

Yazının Giriş Tarihi: 23.09.2015 08:23
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.09.2015 08:23
İnsan hayatında yaşanan ilkler hiç unutulmaz. Bu nedenle Bursaspor’da yaşanan şampiyonluğun bir parçası olan Ertuğrul Sağlam da hiç unutulmayacak. Gel gelelim 2. Bursa dönemi hiç de iyi gitmiyor. Gitmeyeceğini öngörenlerdenim.
Henüz ayrılıkTa yaşanan kötü izlenimler silinmeden ve bunu planlayamayan yönetim de aynı derecede sorumludur. Hocanın 5 maçlık performansına herkesin yorumları ortada iken saha dışına anlam veremiyorum.
Bizim bildiğimiz, “Bir insan yedisinde ne ise yetmişinde de odur”. Değişemeyen oyun anlayışı, saha duruşu, oyuncu takıntılıları ve transfer politikaları, başkanın dediği gibi “Nerede kalmıştık” söylemiyle örtüşüyor.
Son yıllarda kurulan en maliyetli kadronun bu halde olmasının tek sorumlusu hocadır. Bu kadroyu oluştururken gidenleri ve gelenleri ihtiyaçlar doğrultusunda belirleyemeyen ve zamanı hovardaca harcayan başkan ve arkadaşlarıdır. Yönetim diyemiyorum çünkü yönetimden birçoğunun kararlardan haberi olmadığını hatta icra edildikten sonra haberi olduğunu artık herkes biliyor.
Kongreden bu yana söylenilen birçok şeyin yapılamaması, hazırlık döneminin 24 saatini transferlerle geçirerek ve dar yönetim kadrosu ile yönetim anlayışının güven problemine dönüşmesi en önemli unsurdur.
Bu durumu engelleyemeyen başkanın bundan sonraki hamlelerini merakla bekliyorum.
Bakarsınız Ertuğrul Sağlam bir hamle yapabilir, orası bilinmez. Çünkü bu saatten sonra camiadan yükselen sesler yönetim ya da hocayı harekete geçirebilir.
Çünkü camia sorumluların peşine düşmüş durumda.   
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.