Hava Durumu

Bu kongrede umut var…

Yazının Giriş Tarihi: 30.12.2015 08:21
Yazının Güncellenme Tarihi: 30.12.2015 08:21
Ligin ilk yarısı Mersin galibiyetiyle bitince camia üstündeki kara bulutlar biraz olsun dağıldı. İkinci yarıya biraz daha umutlu bakılır oldu. Hele bir de yeni hocanın yanında yeni yönetimin gelecek olması beklentileri tekrar canlandırdı. Bu sıkıntılı durumu yaşayan taraftar bile hala şampiyonluk tezahüratı ile takımının kendine gelmesi için uğraş veriyor. Bir takımın altı ayda buralara gelmesi kentte üzüntü yarattığı gibi doğal süreçte yönetimsel değişimi de gerçekleştirmiş oldu. 

Kongre kararı almış yönetim geçen dönemde ciddi hasarlar ve kötü mali tabloyla görevi teslim edecek. Yeni dönemde ortaya çıkarılması beklenen bu tablo Bursaspor’daki bazı bilinmeyenleri açıklayacaktır. Hal böyle olunca kötü tablonun da sorumluları belirlenecektir. Harcamalar, transferler, yatırımlar ve kredilerin nasıl yapıldığı ortaya çıkacaktır

11-19 Ocak’ta yapılacak kongre için kulisler bir hayli hareketli. İlk adaylığını açıklayan Timur Noyan geçen kongrede aday olmasının verdiği avantaj ile hazırlıklarını hızlandırmış görünüyor. Hayri Yazıcı, Osman Çelik, Ali Ay ve İlhan Uslu başkanlık için nabız yokluyorlar. Görünen o ki; özellikle mali açıdan kötü günler geçiren takıma sahip çıkmak isteyenlerin sayısı hiç de az değil. Bu da genel kurulda tercih yapacak üyelere ümit vermektedir. Kongre dönemlerini yakın takip eden biri olarak şu tespiti yapabilirim. Özellikle bu kongrede bazı anlayışların değiştirilmek istendiği açıkça görülmektedir. Başkan adaylarından ciddi projeler beklenirken, gerçekçi ve doğru hedefler, açık ve şeffaf bir yönetim istenmektedir. Özellikle yönetimlerine alacakları yöneticilerin sonuçlara etki edeceği kesin görünüyor.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.