Hava Durumu

Bu durumda adres Vakıfköy

Yazının Giriş Tarihi: 01.04.2016 06:57
Yazının Güncellenme Tarihi: 01.04.2016 06:57
Özlediğimiz ama yaşarken de üzüldüğümüz bir durum tespiti ile karşı karşıyayız. Bursaspor Başkanı Ali Ay kulübün gerçeklerini kamuoyu ile net bir şekilde paylaşıyor. Futbolcu satışlarından tutun loca ve yardım talepleri her platformda paylaşılıyor. Hazirana kadar olan ödeme takvimi başkanı bir hayli gergin hale getirdi. Endişem o ki başkan bu durumda hatalar yapabilir. Çünkü zaman daralıyor ve sesine karşılık alamıyor. Kulübün kurtuluşuna sebep olacak uzun vadeli projeleri hala gündemine alamıyor. Oyun sahası ile hiç ilgilenemiyor. İlgileniyorum dese de sadece camiayı rahatlatmak için söylüyor.
Başkanın kulübe olan ziyaret programlarından rahatsızlığını yakın çevresi ile paylaştığını biliyoruz ama yapacağı bir şey yok. Bir türlü gelire çeviremiyor. Sezon sonunda 4 ya da 5 futbolcu satışı ile biraz nefes almak istiyor. Bunun ile ilgili çalışmaların başladığı bilgisi geliyor bizlere. Bu yöntem geçmiş dönemlerde yapılsa çok fazla muhalif ses duyabilirdik. Ama sayın başkanın üreteceği başka bir gelir kaynağı da görünmüyor.
Ancak takımın önemli futbolcularının satışlarını altyapıdan gelecek futbolcularla doldurulması gerekliliğini de Hamza Hoca’ya söylemesi gerekiyor. Hamza Hoca da bu durumu öncelikli işler programına almalı. Özlüce’de geçirdiği zamandan daha çok zamanı Vakıfköy’de geçirmeli. Yeni sezon başladığında mali durum sebebi ile transfer politikasında en çok Hamza Hoca etkilenecektir. Sonra “Ben bu şartlarda anlaşmadım demek yok Hamza Hocam“ haberin olsun. Şimdilik Bursaspor gerçeklerinin bir kısmı bunlar. Makosenleri giyip Vakıfköy de çalışma zamanı geldi de geçiyor bile.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.