Hava Durumu

Başkanımız Avrupa’da…

Yazının Giriş Tarihi: 08.12.2015 07:14
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2015 07:14
Ligin 14. haftası geride kalırken Bursa’da ne futbol heyecanı ne de takıma dair bir başarı beklentisi kalmadı. Sezon başı hedefleri yerle bir olurken artık başka hesaplar içine girenlerin sayısı da azımsanacak kadar değil. Hal böyle iken kulüp başkanımız Avrupa turunda antrenör ve futbolcu bakıyor. 
Birden başkanın kongre zamanında yaptığı konuşmalar aklıma geldi. Ne diyordu sayın başkan; “Öyle bir Bursaspor yaratacağız ki herkes bizi konuşacak Avrupa hatta dünya kulüpleri arasında yer alacağız.”  Söylem olarak güzel olsa da şimdilerde antrenör ve futbolcu anlaşmaları için onların ayağına gitmek ne oluyor onu bir türlü anlayamıyorum. Şehirde tepkiler artmış, açıklama bekleyen taraftar tesislere ve amatör branşların maçlarında içini dökmeye çalışıyor.
Bu tepkiler gün geçtikçe artmakta hatta her koşulda gerginliği artırmaktadır. Bunun önüne geçebilecek tek kişi başkandır. Ama maalesef başkanımız Avrupa da. Divan toplantısına katılmayarak bir önceki toplantıda aldığı eleştirilere de faturayı kesmiş oldu. Kısacası terse giden kulübün başı olmayınca geleceğe dair ne bir açıklama ne de bir düzeltici faaliyet planlaması yapılabilmektedir. 
Görünen o ki kötü gidişat başkanın da hareket alanını etkilemiş görünüyor. Kendi elleri ile yazdığı yöneticiler tek tek istifa ederken bir önceki hafta basın duyurusu ile camiaya “savaşmaya devam edeceğiz” ile tamamlanan açıklamaların aslında ne kadar da hedef saptırmaya yönelik olduğunu gösteriyordu. Bugün yaşananları çok daha önce dile getirenleri Bursaspor düşmanı ilan ederken aslında bu eleştirileri dinlemeyip bugünleri yaşatanların hangi pozisyonda olduğunu da ayrıca merak ediyorum. 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.