Hava Durumu

Başkan farklı, hoca farklı, camia daha farklı…

Yazının Giriş Tarihi: 02.10.2015 07:34
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.10.2015 07:34
İkinci Bölükbaşı dönemi gerçekten başladığı gibi devam ediyor. Söylemler 10 puan,  icraatlar 1 puan alıyor.  Bir başkan ve yönetimin yaşayabileceği en talihsiz anları yaşayıp hiçbir şey olmamış gibi devam etmek nasıl yapılır onları izliyoruz. Anladığımız kadarı ile Özlüce’nin 3.katından olaylar farklı görünüyor. Eskişehirspor maçında yaşanan olaylar karşısında camianın önüne çıkıp samimi bir açıklama yapılması gerekirdi. Ama aynı akşam kebaplı, yemekli toplanarak okları taraftara çevirecek “kumpasçılar var” demek için kulübün şanlı tarihine yakışmayacak bir basın bülteni hazırlamakla zaman harcamak gerçekten çok talihsiz bir durumdu.
Gelelim Ertuğrul hocaya…
Sevgili hocam biz sizi geldiğiniz günden beri ikaz ettik. Bursa eski Bursa değil, Bursaspor eski Bursaspor değil diye. Zaten bunu siz de fark ettiniz.  Döktüğünüz gözyaşları içinize attığınız sıkıntının bir dışa vuruşuydu. Hele yayıncı kuruluşa söyledikleriniz size apolet takan kentin taraftarı ile sevgi bağlarını yok etmekti. Bu taraftar takımı şampiyon yapmayan Muhtar Tucaltan, Ömeragiç, Nejat Biyediç gibi hocaları kalplerinden hiç çıkarmıyorlar. Size sokakta, caddede, çarşıda destek veriyormuş gibi sarılan fotoğraf çektirip destek verenlere bakmayın. Öyle olsa siyasi hayatta birçok parti lideri iktidarda olurdu. 
Genel duruma baktığımızda “istifa” seslerine maruz kalan başkan ve hocanın takındıkları tavır, hocanın fazla uzun süreli olmadığı, başkanın da ısrar etmeye devam edeceğini gösteriyor. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.