Hava Durumu

Başka Bursa ve başka Bursaspor yok

Yazının Giriş Tarihi: 23.03.2016 07:39
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.03.2016 07:39
Aynı hafta içinde önce Antalya şoku, ardından Kasımpaşa galibiyeti. İnanın doğa kurallarına aykırı gelişmeler oluyor Bursaspor futbol takımında.
Ne oldu da 5 günde bu kadar olağanüstü değişim ile bizleri mutlu eden olumlu gelişmeler yaşandı. Hamza hoca sihirli değneğini mi çıkardı yoksa ona aylardır söylenen Bursa ve Bursaspor gerçeklerini mi gördü.
Evet sevgili hocam sizin de Bursa gerçeklerini görmeye başladığınıza inanıyorum. Mağlup olabilirsin ama bu camianın başını stadyumdan başı önde göndermemelisin. Hele hele bir hafta kontrollü futbol oynadık diğer hafta hücum gücümüzü gösterdik derseniz bu taraftar buna kanmaz.
Şimdi sezon sonuna kadar olan bölümde camianın diri kalmasının, yönetimin önünü açacak sonuçları alınmasının anahtarı sizde.
Bursasporlu Hamza hoca olarak hep yanınızda olacağımızı bildirir, canı gönülden destekleriz.
Bu camia için başka Bursa ve başka Bursaspor yok. 
Güzel ve etkili futbol ile alınan Kasımpaşa galibiyeti yönetime de derin bir nefes aldırdı.
Çünkü yönetim için sezon kapanmış gözüküyor. Tek dertleri birçoğundan fayda sağlanamayan futbolcuların paralarını ödemek için uğraş vermek ile geçiyor.
Son Kulüpler Birliği toplantısında Cumhurbaşkanımızın Bursaspor’un durumunu sorması ile başlayan diyaloğun, toplantı sonrasında da devam ettiği bilgisini aldık. Yardım konusunda randevu alan başkanımız ve 2. başkanımız şimdi bu randevuya hazırlanıyorlar.
Mayıs sonuna kadar yapılacak ödemelerin gerçekleşmesi halinde Bursaspor’un düzlüğe çıkacağına Ali Ay ve ekibinin de tarihe yazacağını belirtmek isterim.
Ağır mali tablonun istenilen düzeye getirilememesi halinde de Ali Ay kaybetmekle kalmaz, Bursaspor için zor günlerin geleceğini de görebiliyoruz.
Bu yazı çok eleştirel diyebilirsiniz ama gerçeklerle yaşamak zorunda olduğumuzu da unutmamalıyız.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.