Hava Durumu

Artık yüzümüz gülsün...

Yazının Giriş Tarihi: 17.04.2018 07:33
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.04.2018 07:33

Öyle bir sezon daha yaşıyoruz ki herkesin dengesi bozuldu. Kentin ortak değeri Bursaspor, maalesef Türk futbolunda yerlerde sürünüyor. Buna rağmen her şeyin üstesinden gelebilecek kaynağa ve enerjiye sahip olduğumuzu da görüyorum. Ancak henüz kongre kararını bile alabilecek sağlıklı bir iradeye sahip değiliz. İki sezonda geldiğimiz nokta ortada. Kongre ortamından korkan bir başkanımız var. Korkan derken yanlış anlaşılmasın kimse kimseden korkmaz ama eldeki karne zayıf olunca işler biraz farklılaşıyor. Uzun uzun bunları yazmaya gerek yok. Fazla bir süre de kalmadı zaten.
Süper Lig'e ayar veren bir takım olduk resmen. Ayar verirken de kendimizi ateşe atmaktan geri kalmadık maşallah. Düşer denilen takımları dirilttik. Bitti denilen futbolcuları tekrara gündeme soktuk. İnsanın inanası gelmiyor. Ben yine de Bursaspor düşmez diyenlerdenim. Ama bir gerçek daha var ki bu böyle sürdürülemez. Bunu herkes anladı ama başkanımız Ali Ay hâlâ anlayamıyor. Etrafındaki 3-5 kişi ne söylüyorsa iki senedir bir arpa boyu değişiklik göremiyoruz. Geçen seneden daha iyi bir takım kurduk hatta tabanca gibi bir takım bu ise, biz hiç futbol seyretmemiş izherhalde. Ne bir ceza ne bir kadro dışı daha yaşamadı bu futbolcu grubu. Böyle midir futbol kuralları? Ödülün olduğu yerde ceza yok mudur?
Şimdi ligde kalıp silkinme zamanıdır. Yukarıda dediğim gibi bu kentte kaynak ve enerji mevcuttur. Ali Başkan'da bunun fitilini ateşlemelidir. Bursaspor sevgisinin sözde olmadığını biliyoruz. Bu takım için gelecek için hazırlanan kişi ve grupların yanında olarak Bursaspor'un bu durumdan kurtulmasına yardımcı olmak zorundadır. Biz kendisini böyle tanıdık. Hep birlik ve beraberlik diyorsanız işte şimdi tam zamanı. Açın camianın önünü, gülsün artık tüm Bursa'nın yüzü...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.