Hava Durumu

Artık icraat zamanı...

Yazının Giriş Tarihi: 11.01.2017 04:52
Yazının Güncellenme Tarihi: 11.01.2017 04:52

Süper Lig'in ikinci yarısına Antalya'da hazırlanan Bursaspor cuma günü Trabzonspor ile karşılaşacak. Zorlu bir ikinci yarı başlıyor. Peki neler oldu hazırlık kampında? Bana sorarsanız koca bir hiç. 
Haftalar önce yazdık. 'Ligin ilk yarısı bitiyor ve hazırlıklı olmalıyız' diye. Hoca, başkan ve yönetim 'takımın mevcut durumu ortada iken camianın beklentilerine karşılık vermelisiniz' diye. Ligin 5.'si olmak sadece günü kurtarır. Buralarda olmak beklentileri yukarı çeker. Takımın SOS veren mevkileri var. Sezon başı transferlerinin hiçbiri katkı koyamadı. Teknik heyetle taraftar arası pamuk ipliği ile duruyor.  Bunca olay ve beklentilerin karşısında ne yapıldı? Yönetim ve takım Antalya'ya uçtu. Peki hangi sorun giderildi ve beklenti karşılandı? Bunların hepsini cuma günü görme şansına sahip olacağız.
Ara transferde izlenen yol tam bir fiyasko. Açıklamalar tatmin edici değildi. Nedir bu gizlilik hareketleri anlamak mümkün değil. Hangi Süper Lig takımı böyle bir transfer politikası izliyor biri bize anlatsın. Hem herkes Bursaspor'a gelmek için can atıyor deniyor hem de aman kimse duymasın futbolcular ürküyor açıklamaları yapılıyor. Korkaklar başarılı olamaz. Bu söz herkes için geçerlidir. Futbolcusu, yöneticisi veya medyası. Hiç kimse Bursaspor'un kötülüğünü istemez. 
Mali kriz banka kredisi alınarak ötelenmiştir. Görünen o ki en büyük borç ödeme kalemi sportif başarı ve altyapıdan gelecek yıldız adayı genç futbolcular. Bu iki kaleme yatırım gören var mı? Ben göremedim. Yine Batalla'nın ayaklarına, Harun'un ellerine bakacağız. Bursaspor ismi her zaman ilk 8'de yer alır. Bunun üzerine neler koyulacak merak ediyorum. Artık icraat zamanı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.