Hava Durumu

Her kurban, lösemililere can

Yazının Giriş Tarihi: 19.08.2017 08:59
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.08.2017 08:59

"O saçları dökülmüş, soluk yüzlü lösemili çocukları görünce çok üzülüyorum..." Hayır, üzülmeyin artık. Çünkü sizlerin bağışları sayesinde LÖSEV, onları başarıyla tedavi ediyor, moral vererek iyileştiriyor.
"İnanamıyorum, eskiden lösemiden kurtuluş olmazdı, kaybederdik, şimdi lösemi tedavi edilebilen bir hastalık mı?" Evet, 1990'lı yıllarda tedavi başarısı yüzde 20 civarındaydı. Son yıllarda uyguladığımız kişiye özel tedavi protokolleri ve mükemmel bakım ile şimdi yüzde 92 oranında iyileştiriyoruz. Ancak tedavileri tam 3 sene sürüyor ve inanılmaz masraf yapılıyor.
Onlar çok temiz, hijyenik ortamlarda yaşayıp; et, süt, protein, vitamin yönünden zengin beslenecekler. Yaşıtları gibi oyunlar oynayacak, okula gidecek ve en önemlisi de moralleri çok iyi olacak, hayata sımsıkı bağlanacaklar. Bunun için de sizlerin, yakınlarınızın, duyarlı ve hayırsever herkesin Kurban Bayramı bağışlarına ihtiyaçları var.
LÖSEV'e kurban bağışı yapmak çok kolay. https://www.losev.org.tr/bagis/kurban.html linkinden, 'Vekaletimi verdiğim kurbanımın dini esaslarla kesilerek 12 ay boyunca LÖSEV'in açıklamalarında olduğu gibi dağıtılmasını; derisi, yünü, bağırsağı ve benzeri kısımlar ile ihtiyaç fazlası etin de paraya çevrilerek vakıf tüzüğündeki faaliyetlerin gerçekleştirilmesinde kullanılmasını istiyorum' seçeneğiyle kişisel bilgilerinizi girip, ödeme seçeneğinizi seçip 860 TL karşılığında kurbanınızı gönül rahatlığıyla kestiriyorsunuz.
Değerli okurlar, aklınıza şu soru gelebilir: Gerçekten dini kurallara uygun kesim yapılıyor mu? Araştırmalarım sonucunda kesinlikle dini vecibelere uygun kurban kesimi gerçekleşiyor.
Kurbanlık olmaya uygun hayvanlar, ülkemizin çeşitli bölgelerinde hijyenik et kombinalarında, din görevlisi ve noter huzurunda vekaletinizi alıp vererek, dualar eşliğinde kesiliyor.
O zaman canın, canı ol, can olduğun cananın olsun diyoruz. Kurban bağışlarımız LÖSEV'e...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.