Hava Durumu

Bereket ayı ramazanda LÖSEV'i unutmayın!

Yazının Giriş Tarihi: 04.05.2019 07:59
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.05.2019 07:59

5 Mayıs Pazar gecesi ilk teravi ve ilk sahurla birlikte, 11ayın sultanı ramazana başlamış olacağız. Bolluk, bereket, af ve mağfiret, sabır ayı olan; manevi yönden bütün muslukların açıldığı bu kutsal ay, biz inananlar için bir fırsat. Ramazan, sadece oruç tutularak geçirilecek bir ay değil elbette. Farz, vacip ve sünnet ibadetlere ekleyeceğimiz nafile ibadetlerle manevi kazancımızı yükseltebiliriz. Kendimiz için yaptığımız ibadetlere, başkalarını da ekleyerek bu sevapları katlamak oldukça kolay. Örneğin LÖSEV'e yapılacak bağışlar, bu sevabı kat ve kat artırabilir. Özellikle ramazan ayında yapılan yardımların hassasiyetle gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını hepimiz istiyoruz ve özen gösteriyoruz.
O zaman kısaca LÖSEV'i anlatmakta fayda var. Lösemili ve kan hastası çocukların, sağlık ve eğitim başta olmak üzere her türlü ihtiyaçlarının sağlanmasına yardımcı olmak, bunun yanı sıra, kalıtsal ve edinsel kan hastalıkları konusunda ulusal düzeyde tedavi, eğitim ve araştırma kurumları kurmak ve işletmektir. Verilen hizmetler ücretsiz yapılıyor. Bu kadar kutsal görevi yerine getiren LÖSEV için çok küçük yardımlarla destek vermek gerekmez mi?
Ramazan bağışlarınızla, fitre ve zekâtlarınızla 'Önce çocuklar iyileşsin' diyoruz. Ramazan ayında yoksul bir aileyi doyurmak, hasta bir çocuğu iyileştirmek, gözü yaşlı bir anneyi güldürmek, ibadetlerin en güzelidir.
Peki, lösemili çocuklara ramazan bağışını nasıl yapabiliriz? Bağışlarımız, hastalara nasıl dağıtılıyor? Fitre ve zekâtınızın yerini bulması, her kuruşunun doğru yerlere ve ellere incitmeden iletilmesi, bağışlarınızın lösemili ve kanserli çocuklar ile tüm hastalara hayat vermesi için gece ve gündüz titizlikle çalışan LÖSEV, bu nedenle en çok güvenilen ve saygı duyulan vakıf olma özelliğini korumaktadır.
www.losev.org.tr web sitesinde 'Ramazan bağışı, fitre-zekat' linklerine tıklayarak güvenli bir şekilde bağışınızı yapabilirsiniz. İnteraktif bankacılık işlemlerinizde 'BAĞIŞ' bölümünden 'LÖSEV'i seçerek bağışınızı yapabilirsiniz. Türkiye'deki bütün bankaların tüm şubelerinden 'BAĞIŞ EKRANLARI' aracılığıyla herhangi bir masraf ödemeden LÖSEV hesabına bağışınızı yapabilirsiniz. Banka çalışanı, "LÖSEV'in hesabı
yok" derse lütfen ismini alıp LÖSEV'i arayınız!
Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Antalya, Eskişehir, Kayseri, Adana ve Samsun LÖSEV ofislerine uğrayarak nakit veya kredi kartı ile bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz. Bu sayede LÖSEV'i yakından tanıyabilir, yüz yüze sorularınızı da sorabilirsiniz. Tüm ülkelerden ve internetten banka ile:

Ziraat Bankası Gaziosmanpaşa Şubesi SWIFT Kodu: TCZBTR2A
USD için: TR60 0001 0022 1100 0006 6150 10
EUR için: TR89 0001 0022 1105 0207 8850 72
Avrupa'nın ilk, ülkemizin en donanımlı LÖSEV Onkoloji Kenti ve Hastanesi LÖSANTE için küçük ya da büyük tuğlalar koyabilir, lösemili çocuklar ve kanser hastaları için ücretsiz tedavilerine katkıda bulunabilirsiniz.
Türkiye'nin her köşesindeki PTT şubelerinden 120660 No'lu posta çeki hesabı ile
hiçbir masraf ödemeden bağışınızı güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Bu arada, LÖSEV ramazan paketleriyle lösemili ve kanserli çocuklarla ailelerine şifa, mutluluk ve moral verecektir. İyileşen her çocuğun ve yüzü gülen her annenin mutluluğunda sizin de payınız olacak ve dualarını alacaksınız.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.