Hava Durumu

Kobe Bryant açıkladı: Bırakıyorum

5 NBA şampiyonluğu, 2 Olimpiyat altın madalyası bulunan basketbol efsanesi Kobe Bryant, sezon sonunda aktif sporculuk yaşamını noktalayacağını açıkladı. 37 yaşındaki Kobe, büyük yankı yaratan bu kararını bir mektupla duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2015 12:41
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2015 12:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kobe Bryant açıkladı: Bırakıyorum
NBA’in efsane oyuncularından Kobe Bryant, sezon sonunda basketbola veda edeceğini açıkladı.

20 sezon boyunca LA Lakers formasıyla 5 şampiyonluk yüzüğü takan Kobe Bryant, Players Tribune sitesine yazdığı mektupla duygu yüklü bir vedaya imzasını attı.

İşte Kobe Bryant’ın o mektubu;

'Sevgili Basketbol'
O andan itibaren. Babamın çoraplarını sarıp şut atarken, maçı kazandırıyorum Great Western Forum'da. Bir şeyin gerçek olduğunu biliyordum. Sana âşık olmuştum. Seni en derinlerimde sevdim. Aklımdan, vücuduma, ruhumdan, özüme.
6 yaşında bir çocuk olarak. Derinden âşık oldum. Tünelin sonunu asla göremedim. Sadece kendimi gördüm. Bitmiş birini. Ve koştum. Tüm sahayı baştan sona. Kaybettiğim her toptan sonra. Benden savaşmamı istedin. Tüm sevgimi verdim. Çünkü bana fazlasıyla geri geldi. Acıyla ve sevgiyle oynadım. Mücadele beni çağırdığı için değil. Sadece sen beni çağırdığın için.

"VÜCUDUMUN VEDA ETME ZAMANI"

Her şeyi yaptım senin için. Senin yaptığında buydu. Aynı zamanda beni de hissetti. 6 yaşında bir çocuğa Lakers hayali verdin. Bunun için her zaman seveceğim seni. Fakat sana daha fazla bağlı kalamam. Sana tek verebileceğim, bu sezon.
***Kalbim hala atabilir. Aklım hala zorluklarla baş edebilir. Ama vücudum elveda zamanının geldiğini biliyor***
Evet, işte. Seni bırakmaya hazırım. Şunu bilmeni istiyorum şimdi. Beraber geçirdiğimiz her anın tadını çıkarabiliriz; İyisiyle, kötüsüyle. Neyimiz varsa birbirimize verdik. İkimiz de biliyoruz artık, şimdi ne yapacağımın bir önemi yok. 
Ben hala köşedeki sepete çoraplarını fırlatan o çocuk olacağım. 
5 saniye kaldı. Top ellerimde. 
5 … 4 … 3 … 2 … 1
Her zaman seveceğim seni, KOBE…"
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.