Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yusuf Yazıcı'ya Madrid radarı

Sezon başında Trabzonspor, Lille'e 16,5 milyon euroya transfer olan Yusuf Yazıcı, Real Madrid'in radarına girdi. İspanyol devi,

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2019 16:59
Haber Güncellenme Tarihi: 13.11.2019 16:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yusuf Yazıcı'ya Madrid radarı

Bordo mavili ekipte 2015/2016 sezonundan beri forma giymeye başlayan Yusuf Yazıcı, her geçen sezon performansını geliştirebilmeyi başarmıştı. Her yıl üstüne katarak ilerleyen genç oyuncu, son iki sezonda sergilediği oyunla Avrupa kulüplerinin radarına girmişti. Sezon başında Fransız ekibi Lille'in Milli oyuncu için Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile kıran kırana geçen pazarlıklar sonucunda 16,5 milyon euroya kadrosuna katmıştı.

REAL MADRID YUSUF İÇİN İSTANBUL'DA

Asistanaliz'in haberine göre; Euro 2020 Elemeleri'nde Türkiye'nin İzlanda ile oynayacağı maça Yusuf Yazıcı'yı izlemek için Real Madrid scoutları da gelecek. Real Madrid scoutları genç oyuncuyu Trabzonspor'dayken de izlemeye gelmişlerdi. Yaz transfer döneminde yıldız transferine odaklanan İspanyol ekibi, Yusuf Yazıcı'yı elinden kaçırmıştı.

Bu kez elini çabuk tutmak isteyen Real Madrid, Yusuf'u erkenden tekrar takibe aldı. Zinedine Zidane'ın da Milli oyuncu için olumlu görüş belirttiği öğrenildi. La Liga'da istediği sonuçları almasına rağmen sahadaki oyunla taraftarını memnun edemeyen Real Madrid, transfer ettiği yıldızlardan da faydalanamadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.