Hava Durumu

Yenilgi geliyorum demiş!

Maçtan sonra açıklamada bulunan Anıl Karaer, "Geçen haftaki maçta Adanaspor pozisyonları değerlendirebilseydi belki orada da bu sonucu alabilirdik. Bize karşı her takım bu şekilde oynuyor, kapanıyor. Buna bir çözüm üretmek lazım." diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 10.12.2019 08:43
Haber Güncellenme Tarihi: 10.12.2019 08:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yenilgi geliyorum demiş!

Bursaspor'da Giresunspor karşısında alınan yenilginin şoku yaşanırken, Anıl Karaer sergiledikleri oyunla ilgili konuştu. Takımın sürekli geri pas yapmasının taktik gereği olduğunu belirten deneyimli futbolcu, "Bu tarz oyun oynamamız isteniyor. Eğer hata yapılıyorsa doğru değildir. Hatayı yapan biz oyuncularız, yeri geliyor fazla yapıyoruz ama rakip de 11 kişi kendi sahasına çekiliyor. Onları açmak kolay olmuyor, geriden paslara ihtiyaç duyuyoruz. Ayağımızdaki topları vererek goller yedik. Oyun istediğimiz gibi değildi. Çözüm üretmemiz gerekiyor. Daha istekli oynamalıyız. Artık tek düşüncemiz galip gelmek olacak. Bunun için elimizden geleni yapacağız."dedi.

Bu yenilginin sürpriz olmadığını söyleyen ve özeleştiri yapan deneyimli krampon, "Geçen haftaki maçta Adanaspor pozisyonları değerlendirebilseydi belki orada da bu sonucu alabilirdik. Bize karşı her takım bu şekilde oynuyor, kapanıyor. Buna bir çözüm üretmek lazım. Kendi hatalarımızdan 3-0 mağlup duruma düştük. Üzüntü verici ama biz bunu her zaman çevirebileceğimizi gösterdik fakat bu oyun isteğini maçın başından yansıtmamız gerekiyor. Çok talihsiz bir maçtı bizim için. Taraftarımız bize inansın. Bu maç için herkesten özür diliyorum. Telafisini yapıp, Bursaspor'un yeniden istenilen seviyeye çıkarmak için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.