Hava Durumu

"Yalçın Hocaya sahip çıkın!"

Yeşil Beyazlıların tarihindeki tek şampiyonluktaki kadrosunda yer alan Tuna Üzümcü, "Bursaspor şu anda kimlik oturtuyor. Yalçın Koşukavak çok önemli bir isim. Camia eğer Yalçın hocaya sahip çıkarsa Bursaspor yeniden Süper Lig'e yükselir" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2019 08:55
Haber Güncellenme Tarihi: 14.10.2019 08:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Yalçın Hocaya sahip çıkın!"

HABER | Tolga ÖZTAŞ

Bursaspor'da 1.5 sezon forma giyen ve şampiyonluk yaşayan eski futbolcu Bursa Hakimiyet'e konuştu...

Spor Toto 1. Lig'de geçtiğimiz hafta Bursaspor deplasmanda Altay'a 2-1 mağlup olurken karşılaşmayı izleyenlerin arasında Timsah'ın 2009-2010 yılında elde ettiği şampiyonlukta kadroda yer alan Tuna Üzümcü de vardı. Futbola 2003-2004 yılında Altay'da profesyonel olarak başlayan Tuna, Yeşil Beyazlı takımın son durumunu Bursa Hakimiyet'e değerlendirdi. İlk olarak Altay maçından bahseden Tuna Üzümcü, "Bursaspor'u gerçekten çok beğendim. Altay karşısında etkili oynayan taraf Yeşil Beyazlılardı. Ancak maçın başında gelen 2 gol takımı farklı bir kimliğe büründürdü ve puanlar kaçtı" diye konuştu.

Timsah'ın şu ana kadar ligde oynadığı 7 maçta 4 galibiyet ve 3 mağlubiyet almasını ayrıca gelen -3 puan cezasını da yorumlayan Tuna Üzümcü, "Bursaspor çok büyük camia. Burada birlik beraberlik olunca neler başarılabileceğini biz 2009-2010'da tüm Türkiye'ye gösterdik. -3 puan cezasına takılmamak lazım. Her kulüpte borçlar ve zorluklar var. Bursaspor'un kurtuluşu altyapıdadır. Bu sezon Burak Kapacak ve Emirhan Aydoğan'ı çok beğeniyorum. Kubilay da tecrübesi çok gibi gözükse de halen çok genç. Ama en önemli şey Yalçın Koşukavak'a güvenmek. Bursaspor camiası Yalçın hocaya sahip çıksın. Eğer yine birlik beraberlik olursa bu takım Süper Lig'e hemen döner" dedi.

MARKAJ GÜNDEMİ BELİRLEYECEK

As TV'nin ekran klasiği Markaj, Bursaspor'daki tüm gelişmeleri yine ekranlara taşıyacak. 1. Lig'de geride kalan 7 haftada 4 galibiyet ve 3 mağlubiyet alan Yeşil Beyazlılarda özellikle deplasmanda oynanan kötü futbol ile birlikte Timsah'ın Milli arayı nasıl değerlendirdiği Markaj yoruncuları tarafından ele alınacak. Sönmez Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy'un sunacağı Markaj'a Adem Vural, Erkan Öncel, Çetin Sabırlı ve Levent Batur katılacak. Markaj saat 20.00'de ekranlara gelecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.