Hava Durumu

Unutulmadılar

Beşiktaş ile Bursaspor arasında 10 Aralık 2016'da Vodafone Park'ta oynanan maçın sonrasında gerçekleştirilen kanlı terör saldırısının üçüncü yıldönümünde 46 şehidimiz bir kez daha anıldı.

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2019 08:38
Haber Güncellenme Tarihi: 11.12.2019 08:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Unutulmadılar

10 Aralık 2016'da İstanbul'da Vodafone Park Stadı'nda Beşiktaş ile Bursaspor karşı karşıya gelmiş, o maçta yıllar sonra Bursasporlu taraftarlar İstanbul'da tribündeki yerlerini almıştı. Maçın bitişiyle birlikte stat çevresi boşalırken, yaşanan bombalı saldırıda 39'u polis 7'si sivil toplam 46 vatandaşımız şehit olmuştu. Türkiye'nin yaşadığı en kanlı terör eylemlerinden birinin yaşandığı günün üçüncü yıldönümünde şehitlerimiz anıldı. Bursaspor ve Beşiktaş kulüpleri sosyal medya hesaplarından yayınladıkları mesajlarla 10 Aralık 2016'da meydana gelen terör saldırısında şehit olan polis memuru ve vatandaşlarımızı saygı ve rahmetle andıklarını bildirdi. Bursaspor'un Teksas, Radikal ve Maraton tribünleri ile Beşiktaş taraftar grubu Çarşı da sosyal medya hesaplarından kanlı saldırıyı unutmayacaklarını ve terörü lanetlediklerini belirten açıklamalarda bulundular.

Tören düzenlendi

Vodafone Park karşısında bulunan Şehitler Tepesi'nde düzenlenen anma törenine İstanbul Va-lisi Ali Yerlikaya, İstanbul İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi ile şehit yakınları katıldı. Törende şehitler için dua edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.