Hava Durumu

Timsah'tan 17 maç sonra bir ilk!

Cesar Grup Ümraniyespor karşısında galibiyete ulaşan Bursaspor, 17 maç sonra ilki başararak geri dönüşe imza attı. Maçlarda son ana kadar oyundan düşmeyen Yeşil Beyazlılar ligde gollerin çoğunu da son 20 dakikada buldu.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2019 09:12
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2019 09:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah'tan 17 maç sonra bir ilk!

TFF 1. Lig'de mücadele veren Bursaspor, geçen cumartesi karşılaştığı Cesar Grup Ümraniyespor'u geriye düştüğü maçta 2-1 yenerek evindeki galibiyet serisini sürdürdü. Önceki haftalarda mağlup duruma düştüğü karşılaşmalarda zorlanan Yeşil Beyazlılar, bu kez şeytanın bacağını kırarak ilki başardı ve 3 puana ulaştı. Bursa temsilcisi, geçtiğimiz sezon mücadele verdiği Süper Lig maçları da dahil edildiğinde; 17 maçlık aranın ardından geriye düştüğü bir maçı kazandı. Yeşil-Beyazlılar, son olarak geçen sezon Süper Lig'de Demir Grup Sivasspor'a karşı evinde mağlup duruma düşmüş ancak sahadan 3-2'lik galibiyetle ayrılmıştı.

İKİNCİ YARI COŞUYORUZ

3 puanı silinen Bursaspor, Ümraniyespor maçındaki galibiyetle puanını yeniden 12'ye yükselterek, haftayı 7. sırada tamamladı. Ligde gol sayısını 13'e yükselten Bursa temsilcisi, bu gollerin çoğunu ikinci yarılarda buldu. Yeşil Beyazlılar ilk yarılarda 5, ikinci yarılarda ise 8 kez fileleri havalandırdı. Bursasporlu oyuncuların maçların son 20 dakikalarında hücum etkinliğini artırdığı görüldü. Yeşil Beyazlılar, ikinci yarılarda attığı 8 golün 6'sını bu zaman dilimi içerisinde buldu. Ümraniyespor karşılaşmasında da Bursaspor, 81'inci dakikada Anıl Karaer ve 83'üncü dakikada Kubilay Kanatsızkuş'un golleriyle sonuca gitti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.