Hava Durumu

Tepki çeken 10 Kasım paylaşımını düzenledi

Şarkıcı Gökhan Özoğuz, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü için yaptığı paylaşımda "Bu sene 10 Kasım başka kutlanıyor" dedi. Paylaşımındaki "kutlama" ifadesinden dolayı tepki çeken şarkıcı, paylaşımı silerek "anma" olarak yeniden paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2019 13:58
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2019 13:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tepki çeken 10 Kasım paylaşımını düzenledi

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz'un sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden yaptığı 10 Kasım paylaşımı tepkilere neden oldu. 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü için "Bu sene 10 Kasım başka kutlanıyor" paylaşımını yapan Gökhan Özoğuz'un "kutlama" ifadesini kullanması, sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük tepki gördü. Özoğuz, tepki çeken paylaşımını yayından kaldırarak düzeltip tekrar paylaştı.

"10 KASIM BAŞKA KUTLANIYOR"

Son zamanlarda yaptığı sivri paylaşımlarla sık sık gündeme gelen Gökhan Özoğuz, Twitter hesabından yaptığı 10 Kasım paylaşımında şunları söyledi: Bu sene 10 Kasım başka kutlanıyor! Uyanış; Halkın içinde kendi kendine dirilen. İlke ve İnkılaplarıyla, Genetiğimize Zamanın akışıyla Devrimcilik ruhunu aşılayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü sonsuz minnet ve Saygı ile selamlıyoruz. Yaşasın Demokrasi Yaşasın Özgürlük." Özoğuz'un paylaşımında "kutlama" demesi ise büyük tepki çekti.

SİLİP YENİDEN PAYLAŞTI

Sosyal medya kullanıcıları şarkıcının tweetine "10 Kasım yastır" ve "Kutlama değil anma" diyerek tepki gösterdi. Gelen tepkilerden sonra attığı tweeti silen Özoğuz, "kutlama" yerine "anma" yazarak yeniden paylaştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.