Hava Durumu

Tek hedef Süper Lig

Bursaspor'un da yer aldığı TFF 1. Lig'de perde yarın açılacak. Transfer tahtası henüz açılmayan Bursaspor'da tek hedef şampiyon apoletini taktığı Süper Lig'e yükselebilmek.

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2019 09:06
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2019 09:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tek hedef Süper Lig

5 YABANCI OYNAYABİLECEK

Bursaspor'un 13 yıl sonra yeniden döndüğü TFF 1. Lig'de perde yarın oynanacak Giresunspor-Menemenspor mücadelesi ile başlayacak. İlk iki sırayı alacak takımların doğrudan Süper Lig'e yükseleceği ligde, sezon sonunda play-off'ta üçüncü ile altıncı, dördüncü ile beşinci birbirleriyle eleme usulü çift maç yapacak ve rakiplerini eleyenler finalde karşılaşacak, kazanan Süper Lig'e çıkacak. Ligde son 3 sırada yer alacaklar ise TFF 2. Lig'e düşecek. Takımlar bu sezon 28 futbolcudan oluşacak A takım listelerinde 10 yabancı oyuncu bulundurabilecek. Bunlarına 6'sına maç kadrolarında yer verebilecek ekipler, 5'ini ise aynı anda sahada oynatabilecek.

EN ÇOK SEVİNEN ADANASPOR

Bursaspor 2005-06'dan sonra yeniden boy göstereceği TFF 1. Lig'de toplam tarihinde 6 sezon mücadele verdi. Yeşil Beyazlılar tıpkı 1966-67 ve 2005-06 sezonlarındaki gibi yeniden Süper Lig vizesi almak için performans sergileyecek. Süper Lig şampiyonu apoletiyle TFF 1. Lig'de yer alacak Bursaspor ilk maçını 17 Ağustos Cumartesi günü deplasmanda yaptığı transferlerle güçlü bir kadro oluşturan Fatih Karagümrük ile oynayacak. TFF. 1. Lig'de en çok yer alan takım 30 sezonla Giresunspor. 18 takım içinde Adanaspor 5 kez Süper Lig'e çıkma başarısını gösterirken, Turuncu Beyazlıları 4'er kezle Adana Demirspor ve Eskişeşhirspor takip ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.