Hava Durumu

Sıla'dan dikkat çeken hamle!

Sıla ile yaşadığı aşkla gündeme bomba gibi düşen ünlü şef Hazer Amani'den bayram mesajı geldi. Amani'nin paylaşımına Sıla'nın beğeni dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2019 15:05
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2019 15:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sıla'dan dikkat çeken hamle!

Beşiktaş'ta bir taksinin içinde sarmaş dolaş uyurken görüntülenmelerinin ardından aşk yaşadıklarına dair haberler çıkmıştı.

ÖNCE İNKAR SONRA İTİRAF

O sırada evli olan Hazer Amani yaşanan durumu "Aşk yok, alakası bile yok. Bir proje hakkında destek almak için bir araya geldik. Yakın zamanda bu projenin haberleri çıkacak öğreneceksiniz" diyerek hakkında çıkan haberleri yalanlamıştı. Ancak sevilen şarkıcı Sıla, verdiği söyleşide, Hazer Amani'yle birlikte olduklarını kabul etti ve "İstanbul'dan kaçtım. Bodrum'da arındım. Keyfim çok yerinde. Kendimi hiç bu kadar dinç hissetmiyordum. Güzel bir şey yaşıyorum" dedi.

PAYLAŞIMINI BEĞENDİ

Aşklarını artık saklamayan ünlü çiftten Hazar Amani, sosyal medya hesabından bayram mesajı paylaştı. Amani'nin paylaşımına beğeni yağarken, bir detay takipçilerin gözünden kaçmadı. Sıla, sevgilisinin bayram mesajına kayıtsız kalmamış, beğeni ile karşılık vermişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.