Hava Durumu

"Sezon sonu şampiyonuz!"

Bursaspor'un yeni transferlerinden Anıl Karaer, "Bu ligin en flaş takımı olma adayıyız. Hep birlikte olup sezon sonu şampiyonluğa ulaşacağımıza eminim. Bunu başaracak gücümüz var" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2019 09:02
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2019 09:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Sezon sonu şampiyonuz!"

HABER | Tolga ÖZTAŞ

TFF 1. Lig'de şampiyon olarak Süper Lig'e 1 sezonluk aranın ardından geri dönmek isteyen Bursaspor'da yeni transferlerden Anıl Karaer, önceki gün İbrahim Yazıcı Özlüce Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi. İlk olarak Yeşil Beyazlı takımdaki ortamdan bahseden Anıl, "Bursaspor'da şu anda ortam çok güzel, çok heyecanlı. Transfer tahtasının kapalı olması sebebiyle ilk 3 hafta gençler oynadı. Çok iyi performans sergilediler. Hem Bursaspor adına hem de Türk futbolu adına çok önemli. Şehirin tüm dinamikleri takıma sahip çıkmış durumda. Zaten bunun olması gerekiyor. Umut ediyorum ki hem sahada hem de saha dışında bu birlikteliği sürdürürüz. Sonu da güzel olur" şeklinde konuştu.

SÜPER LİG'E ÇIKARIZ

Sezon sonundaki şampiyonluk şanslarını da değerlendiren Anıl Karaer, "Süper Lig'e tabii ki çıkarız. Bizim burada olmamızın bütün amacı Bursaspor'u Süper Lig'e taşımak. Bu ligden birçok teklif aldım ama eğer Bursaspor gibi büyük bir camia sizi istiyorsa ve teklif sunduysa bunu geri çevirmek çok zor. Tabii Özer ile Selçuk Şahin ile oturduk konuştuk. Buraya gelip elbirliği ile Bursa-spor'u layık olduğu Süper Lig'e çıkarmak için elimizden geleni yapacağımızı söyledik. Bunu başarıcak gücümüz var. Hem bizde var hem hocamızda var hem de taraftarımızda var. Hep birlikte olup sezon sonu şampiyonluğa ulaşacağımıza eminim" diye konuştu.

DAMGA VURACAĞIZ!

Takımda yer alan genç oyunculardan övgü ile bahseden Anıl, "Gerçekten çok değerli oyuncularımız var. Türk futboluna damga vuracak gençlere sahibiz. Onlarla birlikte biz de tecrübeliler olarak güzel bir mücadele vereceğiz. Lig aslında dışarıdan bakıldığında kolay gibi gözükse de gerçekten çok zor bir lig. Her takımın bir adapte olma süreci var. Şu an kötü gözükenler ileride adapte olup iyi duruma gelecekler. Ama bütün takımları bir yana bırakırsak bizim performansımız gerçekten iyi. Biz de daha iyisini yapmak için elbirliği ile savaşacağız. Takıma çok iyi transferler yapıldı. Mevcut gençlerin dinamizmi ile tecrübelileri harmanlayıp oynayacağız. Bu ligin en flaş takımı olma adayıyız" di-yerek görüşlerini aktardı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.