Hava Durumu

Şenol Güneş'ten Bursaspor itirafı

A Milli Taktım Teknik Direktörü Şenol Güneş Bursaspor'da geçirdiği dönemle ilgili ilginç bir çıkış yaptı. Güneş, "Ben Bursa'da memnundum. Maddi sıkıntılardan oyuncular boykot etti." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2019 09:08
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2019 09:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şenol Güneş'ten Bursaspor itirafı

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, Uluslararası Futbol Ekonomi Formu'nda açıklamalarda bulundu. önemli açıklamalar yaptı. Yaptığı tespitlerle dikkat çeken Şenol Güneş kullandığı ifadelerle de gündem yarattı. Kulüplerin ekonomik durumlarının hatalı yönetimlerden kaynaklandığını dile getiren deneyimli teknik adam, "Para insanı bozar derler ya, hakikaten öyle. Para yokken biz daha keyifle oynuyorduk. Bizim takımda yapmaya çalıştığımız o. Keyifle yaparsanız zaten para gelecektir. Hayatımın en başarılı döneminde elimden parayı aldılar. Ben en çok parayı şimdi kazanıyorum. Bana paracı diyenler ülkeyi soyuyor." diye konuştu.

BURSA'DA OYUNCULAR BOYKOT ETTİ

2013-14 sezonunda Bursaspor'da teknik direktörlük yapan Şenol Güneş o dönemle ilgili çarpıcı açıklamalarıyla da gündem oluşturdu. Recep Bölükbaşı'nın başkanlığı döneminde deneyimli çalıştırıcı oyuncuların idmana çıkmadığını ilk kez deklare etti. Güneş, "Ben Bursa'da memnundum. Cem Uzan zamanında İstanbulspor'da kısa bir dönemim vardı. O dönemde oyuncular hak ettiklerinden fazla paralar aldılar. Oyunculara peşinatlar verildi, ancak taksitler ödenmedi. Oyuncular da boykot etti. Ben de orada kimse yok oğlum, neyi protesto ediyorsunuz dedim. Bursa'da da oldu. Oyuncular daha sonra iyi paralara satıldı. Kulüp iyi para kazandı ancak şu anda Bursa- spor alt kümede." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.