Hava Durumu

Patlaması bekleniyor!

Son üç hafta skora katkı koyamayan Kubilay Kanatsızkuş, teknik direktör Yalçın Koşukavak'ın Ümraniyespor maçındaki en önemli kozu olacak. Genç golcü taraftarına galibiyet hediye etme amacıyla sahaya çıkacak.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2019 09:24
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2019 09:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Patlaması bekleniyor!

Timsah'ta umutlar son üç haftayı suskun geçiren genç golcüde.

Bursaspor'da teknik direktör Yalçın Koşukavak'ın Ümraniyespor maçı öncesi Yevhen Seleznov'un milli maç arasında antrenman yapmadığını açıklaması Yeşil Beyazlılar'da en önemli gol umudu olarak Kubilay Kanatsızkuş'u ortaya çıkardı. Sezon başından bu yana oynadığı maçlarda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken genç futbolcu, iki gol iki asistlik performansıyla da skora büyük katkı yapmıştı.

ÜÇ MAÇTA KATKISI YOK

Eskişehirspor ve Osmanlıspor filelerini havalandıran, Karagümrük ve Akhisar maçlarında da asist yapan Kubilay Kanatsızkuş, sonrasında oynanılan Erzurumspor, Adana Demirspor ve Altay maçlarında skora katkı koyamamıştı. Teknik direktör Yalçın Koşukavak'ın en önemli gol silahı konumundaki genç golcü lig lideri Ümraniyespor filelerini havalandırarak taraftarına galibiyeti hediye etme amacıyla sahaya çıkacak.

HAKEM YASİN KOL

Bursaspor'la Ümraniyespor arazsında 19 Ekim Cumartesi günü oynanacak maçı Yasin Kol yönetecek. Trabzon bölgesi hakemi Yeşil Beyazlıların ilk kez maçında düdük çalacak. Yasin Kol Ümraniyesspor'un bugüne kadar 3 maçında düdük çaldı. İstanbul temsilcisi dep-lasmanda oynadığı bu üç maçta da yenilgi yüzü görmedi. Ümraniyespor 2 galibiyet bir de beraberlik elde etti.

KOŞUKAVAK'IN 5. SINAVI

Ümraniyespor maçıyla ilgili düzenlediği basın toplantısında rakibi çok iyi tanıdığını söyleyen ve oturmuş kadrosundan bahseden Bursaspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, çalıştırdığı takımlarda İstanbul temsilcisiyle bugüne kadar 4 kez rakip oldu. Koşukavak bu maçlardan 2 galibiyet 2 de yenilgi elde etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.