Hava Durumu

Kumbasar, Bursalı kadınlarla buluştu!

Ünlü sanatçı Nergis Kumbasar, 'Hayatı Kaçırmayanlar Kulübü' projesi kapsamında Bursalı kadınlarla bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2019 09:58
Haber Güncellenme Tarihi: 14.11.2019 09:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kumbasar, Bursalı kadınlarla buluştu!

Haber | Seray SAYGILIOĞLU

Kadınların en büyük sorunlarından biri olan idrar kaçırma problemiyle ilgili 'Hayatı Kaçırmayanlar Kulübü'nün seminerleri devam ediyor. Şehir şehir gezerek insanları bu probleme dair bilgilendirme çalışması yapan Hayatı Kaçırmayanlar Kulübü'nün İstanbul ve Ankara'dan sonraki durağı ise Bursa oldu.

Türkiye'nin en çok tercih edilen mesane pedi markası Canped'in ana sponsorluğunda, Osmangazi Belediyesi'nin ev sahipliğinde, Nergis Kumbasar'ın sunumu ve idrar kaçırma konusunda önemli çalışmalar gerçekleştiren Kontinans Derneği'nin bilimsel öncülüğünde düzenlenen seminere çok sayıda Bursalı kadın katıldı. Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi'nde gerçekleştirilen seminere Kontinans Derneği Başkanı Prof. Dr. Tufan Tarcan ile Kontinans Derneği 2. Başkanı Prof. Dr. Cüneyd Özkürkçügil konuşmacı olarak katıldı.

NEDENLERİ ARAŞTIRILMALI

İdrar kaçırmada erken tanının önemine vurgu yapan Prof. Dr. Tufan Tarcan, "İdrar kaçırmanın çok farklı tipleri var. İdrar kaçırma bir hastalık değil bir sempton. Ama altında çok farklı hastalıklar barındırabilen bir patolojidir" dedi. Nergis Kumbasar ise, kadınları idrar kaçırma konusunda bilinçlendirerek daha sağlıklı olmalarına yardımcı olduklarını belirtti.

SIRA İZMiR'DE!

Yoğun katılımın sağlandığı seminerlerin bir sonraki durağı ise İzmir olacak. Hayatı Kaçırmayanlar Kulübü İzmir'den sonrada Antalya, Adana, Gaziantep, Erzurum ve Trabzon'da bilgilendirme seminerleri düzenleyerek, kadınları idrar kaçırma konusunda bilinçlendirecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.