Hava Durumu

Koşukavak, tüm oyunculara süre verdi

Sezon genelinde Bursaspor'un Türkiye Futbol Federasyonu'na verdiği 29 kişilik listede yer alan tüm oyuncular ise ligde veya kupada forma şansı buldu. Böylelikle Koşukavak, her oyuncusundan belli sürelerde faydalandı.

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2019 14:16
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2019 14:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Koşukavak, tüm oyunculara süre verdi

Sezona 'Süper Lig' hedefiyle başlayan Bursaspor, hem TFF 1'inci Lig'de hem de Ziraat Türkiye Kupası'nda yoluna devam ediyor. 11 lig ve 2 kupa maçını geride bırakan ve uyum sorununu da günden güne aşan Timsah'ta ise Teknik Direktör Yalçın Koşukavak bazı oyuncularından vazgeçmedi. Lig ve kupa dahil edildiğinde Bursaspor'da bu sezon en fazla forma giyen isim Kubilay Kanatsızkuş oldu. 22 yaşındaki genç forvet; kupa maçlarında oynamazken, sadece ligde aldığı geniş çaplı sürelerle dikkat çekti. Bu süre zarfında Kubilay, 3 kez rakip fileleri havalandırırken 2 de asist gerçekleştirdi.

Kubilay'ın ardından Koşukavak'ın en güvendiği isimler ise Iasmin Latovlevici ve Emirhan Aydoğan oldu. Latovlevici, 926 dakika süre alırken; Emirhan da 922 dakika sahada kaldı. Bu 3 ismin yanı sıra Koşukavak'ın en çok forma şansı verdiği isimler şöyle sıralandı: Abdullahi Shehu (852 dakika), Çağlar Akbaba (810 dakika), Burak Kapacak (638 dakika), Rüştü Hanlı (630 dakika), Aykut Akgün (630 dakika), Anıl Karaer (630 dakika), Igor (584 dakika), Jani Atanasov (532 dakika). Deneyimli çalıştırıcının özellikle genç oyunculara verdiği geniş süreler de göze çarptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.